Tagi: kleita sievietei, mazo kleitas, relynda bumbu kleita, alvas kleitas, kleita quinceanera, quinceanera vintage rotājumi, ziedu mežģīnes, gala bumbu kleita kleita, dekoru quinceanera, 15 kleita.

€64.56
  • Pieejams
  • w11235


  • Apdare: Appliques
  • Izgriezums: Mīļotā
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Auduma Veids: Mežģīnes
  • Godu: Quinceanera
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Materiāls: Poliestera
  • Faktisko Attēlu: Jā
  • Modes Elements: Ziedu Drukāt
  • Zīmola Nosaukums: CloverBridal
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Vienuma Tips: Quinceanera Kleitas
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Modeļa Numurs: WB9774

A-līnijas de Tule macio vestido madrinha casamento longo pliks tilla royal koku zariem modeļus daļēji redzēt, domāju, bodice gara kleita Parādīt Attēlu

Instrukcijas

Šeit zemāk ir standarta izmēri un krāsu diagrammas, mēs varam padarīt savu kleitu, vai nu standarta izmēru vai klientu izmēra, tikmēr mēs varam padarīt jūsu kleita ne tikai ļoti līdzīgu krāsu vai pat pašu krāsu, kā tas ir bildes, bet arī jūs varat izvēlēties citas krāsas no mūsu krāsu diagrammu, tāpat kā jums patīk.

Krāsu Diagrammu, lai jūs atsauce

Standarta Izmēri

To, Kā Pasākums

Ja jūs lielums ir ceļu pie standarta izmēru diagrammas,lūdzu, skatiet tālāk informāciju un nosūtiet mums savu precīzu mearsurements.Lūdzu, sekojiet mearsurement instrukcijas,un mērīt sevi uzmanīgi!

1.Pilnas Krūtis = 37 collas vai centimetru ↓

2.Vidukļa = ↓

3.Gurni = ↓

4.Augšējā Krūtis = ↓

5.Saskaņā Krūtis = ↓

6.Dzelksnis uz Dzelksnis = ↓

7.Plecu pie pleca = ↓

8.Garums Plecu, lai Krūtis = ↓

9.Priekšā Garums Pleca līdz Jostasvietai = ↓

10. Ārējo Kāju = (no vidukļa uz grīdas ar savu kurpes)

11.Augstums = (no augšas galvu uz grīdas bez kurpēm

Maksājuma

1. Mēs pieņemam Darījuma,Alipay.

2. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

3. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

4. Drošības apsvērumu dēļ,mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.

Apdrošināšana

Pircēji ir atbildīgi par jebkuru apdrošināšanas, viņuprāt, ir nepieciešama.

Nevienu patiesu klients ir laipni, tik daudz, lai apjautātos, vai iegādāties.Visi mūsu kleitas pārdod par pievilcīgām cenām, kas ir lētāki, nekā citiem piegādātājiem.

Mums ir liela kolekcija kāzu kleitas, līgavas kleitas, un vakaru/balli kleitu, kas jums izvēlēties.

Mēs zinām, cik svarīga kāzu diena ir par jums, tas tiešām ir īpaša diena, viss būtu ideāli.Mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu jūsu kleitu, tikpat brīnišķīgi kā kleitu par sevi.

Paziņojums

Kaut kas jānorāda, pirms jūs veikt pasūtījumu:

1. Kāzu kleita nav iekļauti jebkuru papildierīci, piem., kāzu plīvuru, cimdus, utt.Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai.

2. Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevar garantēt, ka krāsu kleita būs tieši tāda pati kā uz bildes, ko redzēju.

3. Lai padarītu kleita fit jums, lūdzu, dodiet mums savu exactitude izmēru un krāsu, ja pasūtījuma.

Piegāde

1.Noteikumi par Sūtījumu:

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar Darījuma.

2.Kuģniecības Kompānijas:

Mēs atbalstām sūtījumu ar "EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX" "TNT"

Ja jums vajadzīga palīdzība, izvēloties ātru un uzticamu uzņēmumu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu.

Atgriešanās politiku

Mēs saprotam, ka tas ir grūti iegādāties kāzu kleitu Internetā, un mēs patiesi vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar savu pirkumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja ir problēma ar vienumus, kas jums saņēmuši.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms objektu sūtīšana atpakaļ pie mums,un mēs nepieņemam atgriežas bez sazināties ar mums.

Mēs vienkārši pieņemt atgriež standarta izmēru kāzu kleitas, kas ir ideāls, pilnīgi jauns nosacījums (nav dūmu smaržu, bez kosmētikas plankumiem, bez izmaiņām).

Kleita(es) ir jānosūta atpakaļ 3 dienu laikā no saņemšanas dienas.

Par apmaiņa, klientiem maksāt visas kuģniecības izmaksas.

Par peļņu, kas ir Par 30 % atjaunošanas maksa tiks aprēķināta par visu atdevi.

5. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šos sarakstus, rūpīgi un uzdot visus savus jautājumus, mēs atbildēsim uz jūsu e-pastu ietvaros 24-48 stundas, ja jūs nesaņemat atbildi, lūdzu nosūtīt jūsu e-pastu.

Atsauksmes

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.Oure sistēma arī sniegs jums pozitīvas atsauksmes, jo tajā pašā dienā!!!Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.

Kāpēc Izvēlēties Āboliņš Līgavas? 1. Izcila Kvalitāte - Augstvērtīgs Audums,Delikāts Meistarība,Precīzu Mērījumu un Pilnīga QC sistēmu. 2 .Konkurētspējīgu Cenu -Vairāk daudzumos,Vairāk atlaižu. 3 .Augstas Kvalitātes Satīna,Tafta,Šifons,Tills,Neto,Organza u.c.Saskaņā ar dažādiem kleitas, mēs choos auduma. 4. Pilnu Kompensāciju Unconditonally par jebkuru kvalitātes issure-Pilnu Atmaksu tiks godināti&Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas būs mūsu atbildība.



Slava 2 0 0 8
2020-12-24
2/5
Glue all over everything. Not impressed. Won't be ordering from them again.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti