Tagi: hecare vannas istaba organizators, stūra augu plaukta, grīdas scoop, virtuves orgānu, virtuves veļa uzglabāšana, virtuves storag, plaukts storag, ika uzglabāšana, turētājs mop, galda plaukts organizators.

€11.78 €23.56
  • Pieejams
  • w11168


  • Instalācijas Veids: Skrūvju Ievietošana Tips
  • Materiāls: Alumīnija
  • Veids: Vannas Istaba Plaukti
  • Piemērojamo Telpu: vannas istaba
  • Izmantošana: Mop,Lietussargs utt.
  • Iezīme: Eco-Friendly

Jūs pērkat vannas istabas plauktos.

Produkta Iespējas:

>Var ievietot birsti un jumta utt.

> Ļoti ērts rīks. > Tas ir Videi Draudzīgs un uzkrāti.

Materiāls

Alumīnijs,Gumija Izmēri

27*5cm,52*5cm

Piemērota vieta

Balkons,vannas istaba

Līdzeklis Videi Draudzīgs,Noliktavā

> Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes.

>Mēs pieņemam Alipay tikai.

>WORLDWIDESHIPPING. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

>Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. >Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

>Produktu, piemēram, faktisko objektu un attēli var būt smalkas atšķirības.

>PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

>Ja jums nav saņēmis savu sūtījumu , lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

> Piegādes Laiks:

>Atgriezies preces, IR Jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

>Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījumu.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

>Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece (s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

>Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

>Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

>Mēs turpināsim sniegt produkti ar augstu kvalitāti par atbilstošu cenu.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma.

>Ziņas ir laipni gaidīti.Un jūsu ziņa tiks atbildēja 24 stundu laikā.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.



Halk Man
2020-12-12
5/5
Is OK

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti