Tagi: japāņu pavasarī, dāmas top ar īsu priekšpusi un garu atpakaļ, japāņu sexy sievietes, audums li, tshat, stilīga tunika, palazzo īss, džinsa auduma tunika sievietēm, karikatūra kaķis plakāts, peterbilt krekls.

€5.36 €10.71
  • Pieejams
  • w11056


  • Izcelsme: FR(Izcelsmes valsts)

Ģimene:

Ziedu, Austrumniecisks

Smaržas notes:

Mandarīnu, шафран, чабрец, Lilija, орхидея, ilang-ilang, tonka pupiņas, vaniļa, palisandrs, ozola sūnu.

Produktu: duālo raksturu provokatīvs sastāvs Ange ou Demon Smaržas atver jums jaunas sajūtas, kas vilina tās загадочностью un universālumu, возмущает un интригует.Spēcīgs Austrumu harizmātisko raksturu, smaržas saglabā tīrību, nevainību un reizē vilina ar savu neparasto jutekliskumu.Jautrs svaigi top notis ir mandarīna, baltā ķimenes, safrāns atver durvis, greznu ziedu sirds, kas ir piepildīta ar aromātu Lilija, orhideja un eksotiskie ilang-ilang.Pamatojoties uz smaržas Ange ou Demon Smaržas, kurās dominē divas meža norāda, krēmveida rožkoka un bieza ozolkoka sūnas, un pulveris tonka pupiņu un vaniļas dot viņiem eleganci un jutekliskumu.



Narutoxdshippuden
2021-02-03
4/5
Packing is non-standard, the smell corresponds to the claimed.
Ci Tudodebom
2021-01-04
3/5
The smell is pleasant, but not saturated. Action quickly ends.
Mpowellnc
2020-12-29
5/5
The product came quickly, the smell is chic, I recommend the seller
DT Ya3uq
2021-02-05
5/5
Excellent perfume, very similar to the original, the durability is average. thanks for the probe. delivery 7 days, super fast. seller recommend.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti