Tagi: joslas vēdera, pildspalvu plazmas, ķeizargriezienu, ārsti, sejas maska plain, lāzera mola, vēders pēc dzemdībām, mols, pēc dzemdībām, elektrisko sejas mazgāšana, mols remov.

€2.58 €4.10
  • Pieejams
  • w11021


  • Funkcijas: Ādas Atjaunošanos
  • Barošanas Avots: Neviens Elektriskā
  • Zīmola Nosaukums: xpreen
  • Materiāls: Citi

Funkcijas:

Silikons ir ieteicams rēta terapijas sastāvdaļa, ko Plastikas Ķirurgi, Slimnīcas Apdegumu Centru, un Dermatologi.Mūsu medicīnas klases silikona ir profesionāli izstrādāts, lai sniegtu augstākās veiktspējas rēta izraidīšanas.

Mūsu silikona rēta izraidīšanas loksnes ir klīniski prov lv, lai uzlabotu krāsu, izmēru, tekstūru un vispārējo izskatu hipertrofiska rētas un keloids bieži, kas izriet no operācijas, traumas, apdegumus, pinnes, c-sadaļā, un vairāk.

Tīra un sausa rēta jomā, sagriež piemērota lieluma, mizu prom, un uzklājiet līmi tieši uz rētas.

Šo narkotiku-bez silikona līmi sloksnes ir mīksts, elastīgs un elpojošs.Tie ir bez smaržas, nekaitīgs, nav toksiski un ērti.

Rētas var justies mīkstāka tikai dažas dienas, ar redzamu rezultātu, tikai dažas nedēļas.Optimāli rezultāti ir gaidāmi aptuveni 12 nedēļas.Individuālie rezultāti var atšķirties.

Piezīme: Parasti ieteicams lietot 20-30 reizes, aizstāt ar mēnesi.

Specifikācijas:

Nosaukums: Rēta Lapa

Krāsa: Caurspīdīga

Materiāls: Silikagels

Izmērs: 15 * 3.5 cm / 5.91 * 1.38 gadā

Iepakojuma Izmērs: 21.6 * 8cm / 8.50 * 3.15 gadā

Iepakojuma Svars: 16.3 g / oz 0.57

Iepakojums Saraksts:

1 * Rēta Lapa

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti