Tagi: zvejas apgaismojums stick, ram zvejas pole turētājs, zivju stieņa statīvs, stienis telescop, rodpod karpas, lure spinnerbait, baltā stieņa plaukts, marķieri zvejas, makšķere liela siksna, gredzens jūras ceļvedis.

€3.68 €3.75
  • Pieejams
  • w11000


  • Veids: Remonta Komplekts
  • Izmērs: 15
  • Materiāls: cn
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jostas Stieņa Turētājs Portatīvo Pole inserter makšķeri Multi-function Ātri stienis Plaukts

Produkta Pārdošanas punktiem:

Pārnēsājamo Dizains, Var Atbrīvot Savu Roku: Tā ir kā papildus rokas!Šo drošības Jostu Stieņa Turētājs vidukļa varat turēt savu pole, mainot āķi un lures.Nav nepieciešams nodot savu dārgo stieņi uz zemes vairs.Labāk Fiksācija: iekšējais slānis var novērst jūsu stienis no krišanas vai pārvietojas kamēr divi stiprinājumi, var noteikt stieņa turētājs uz jūsu jostas, lai novērstu slīdēšanu.Plaši Izmanto: Vienkārši ierakstiet stienis ziņas, kas var viegli piestiprināt pie zvejas vestes, jostas, somas, jostas, un daudz vairāk.Abas rokas kļūst par bezmaksas atbalsta un katru kustību.Materiāli, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes PBT sveķiem, ar PVC gumijas pārklājums, kas ir izturīgāks un izturīgas.

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Paketē iekļauts:

1 x Stieņa Turētājs Jostas



Rato1907
2021-02-05
1/5
Large supply seller. The product is safe and inquired Doan is fake shipping number power by two and no message send also ignore the native. Display foot application patted end up until the shameless in flippers fashion trend. Thankfully Ali to determined to me by Ali in other the reference is high. 왠 only bad rating is the letter's seller, not really.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti