Tagi: tumši sarkanu līgavas māsa kleitas, pieaugušo pasaku princese kleita, līgavas kleita godu, alvas kleitas, āfrikas melnās meitene balles kleita, navy midi līgavas māsa kleitas, līgavas kleita ilgi, kāzu līgavas kleita bridesmaids, iro kleitas, matiz.

€38.53 €40.56
  • Pieejams
  • w109907


  • Modes Elements: backless
  • Faktisko Attēlu: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izgriezums: Strapless
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Apdare: Plisēt
  • Auduma Veids: Šifona
  • Jostasvietu: Princese
  • Vienuma Tips: Līgavas Māsa Kleitas
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Zīmola Nosaukums: La estrella de mar
  • Kleitas Garums: Tējas Garums
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie

Ir nepieciešams, lai pielāgotu krāsu, lūdzu, pievērsiet pabeigšanas, atstāt ziņu man uz pasūtījuma lapas, krāsu skaits, kas jums ir nepieciešams, paldies!

Krāsa mājienu, Jo datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pati kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Pielāgot padomus, Jūs varat izvēlēties standarta izmēru no mūsu lieluma diagrammu zemāk, vai jūs varat piedāvāt mums savu detalizēti mērījumi, piemēram, formu, kas parādīta zemāk.Custom Made Apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. 1. Krūtis: Cm/Collas 2. Viduklis: Cm/3 Collas. Gurni: Cm/Collas 4. Dobi Līdz Stāvs Bez Papēža: Cm/Collas 5. Dabas Augstums: Cm/Collas 6. Augstums Papēži: Cm/Collas 7. Kleita Slēgšanas Rāvējslēdzēju vai Mežģīnes Up?): (Parasti mēs recommand Mežģīnes Up) 8. Kleita Krāsa( Lūdzu, atlasiet Krāsu Nav.no mūsu Krāsu Diagrammu): Krāsu NAV. # 9. Valkāt Datums: 10. Šī kāzu kleita ir vajadzīga apakšsvārki, vai jums ir nepieciešams viens?Jā vai Nē Atcelt, lai tūlītēja, Kad jūs maksājat: 24 stundu laikā.Jūs varat saņemt 100% kompensāciju, Pēc 24 stundām maksājumu, ja jūs atcelt pasūtījumu, jūs saņemsiet 50% kompensāciju.Pēc 48 stundām maksājumu, atcelt pasūtījumu un tikai kompensācijas kuģniecības izmaksas.Lūdzu, saprast, jo kleitas manā veikalā ir visas uz to, lai, pēc 24 stundām maksājumu, kleita ir jau šūšana.Pat ja jūs vēlaties, lai atceltu rīkojumu, šis gabals ir šūtas uz gatavā kleita.Mums mest to prom, tāpēc mēs varam tikai kompensācija, kuģniecības izmaksas jums.Paldies par sapratni!Maksājumu metodes mēs pieņemam, ir Western Union, Money Gram, Naudu Booker, Master Card, VISA, un tā tālāk.Jūs varat izvēlēties metodes, kas jums patīk, kad jūs veicat maksājumu.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti intem cenu vai kuģniecības izmaksas.Šīs maksas nav pārdevēja atbildību.Parasti, mēs rakstām zemu cenu, lai izvairītos no muitas jums, bet dažās valstīs ir ļoti stingri ar šo.Lai pleease, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādē, lai termine, ko šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Atgriezties & Valūtas Politika Mums ir viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!Ja jūs neesat pilnīgi apmierināti ar objektu (ieskaitot kvalitātes problēma, ne pareizo izmēru utt.) Jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju. (izņemot piegādes izmaksas) Atgriešana un Apmaiņa Prasības Troduct jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit un lieluma.Kompensāciju: Valkāšanai, Smaržīgie, Mainīti vai bez oriģinālā Zīmola&Etiķetes.Nav piemērots jums(ar nepareizu izmēru), kvalitātes problēmu Nav Kompensācija: pēc Pasūtījuma gatavotas Petite vai Plus Lieluma, un, lai jūsu Specifikācijām.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.Jebkādu kompensāciju vai maiņas,ir dienas, kad ir saņemts 7 dienu laikā no dienas, var pieteikties,Vairāk nekā 7 dienām nevar tikt atpakaļ vai aizvietot.Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes (), ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.



Jlpmarketing
2020-10-30
5/5
Very nice dress but I took for my beautiful size 8c a 38 but at the chest c too big we took its usual size must take a Size in sub

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti