Tagi: ledusskapis vakuuma sūkni, sūkņa virzuli, platums hvac, greznums ūdens, brushless ūdens sūknis, 12v diafragmas sūknis, manuālais sūknis, greznums, hidrauliskie virzuļu sūknis, mehānisko posmā.

€177.67 €219.34
  • Pieejams
  • w109778


  • Degviela: elektriskā
  • Jauda: elektriskā
  • Struktūra: virzuļu sūknis
  • Izcelsme: Ķīna
  • Modeļa Numurs: B

10CFM 1HP Vakuuma Sūkni

Šī 10CFM 2 Posmos Saldēšanas Vakuuma Sūknis ir ierīce, ko izmanto, lai iztīrītu gaisa kondicionēšanas un dzesēšanas sistēmām piesārņotāju, piemēram, mitrumu un gaisu.Tie tiek plaši izmantoti vakuuma formēšana, zinātnes un poligrāfijas rūpniecība, stikla infūzijas, jebkur dziļā vakuumā, ir nepieciešams.Izturīgs Materiāls, Viegli Uzraudzību Saprātīga Radiators, Eļļas, Anti-Plūsmas Dizains

Funkcijas un Detaļas 【IZTURĪGS MATERIĀLS] aicina - Tā ir izgatavota no augstas kvalitātes alumīnija, izturīgs un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks.Bāzes tika izgatavoti no kompozītu gumijas materiāla, lai paplašinātu mašīnas kalpošanas laiku. 【TROKŠŅA SAMAZINĀŠANA] aicina - Šī Vakuuma Sūkņa nāk ar 2 klusinātāji, samazinot mehānisko vibrāciju un troksni, padarot vakuuma sūkni palaist klusāks. 【VIEGLI MONITORINGA] aicina - Šī vakuuma sūknis ir aprīkots ar naftas skatīšanās logs, lai jūs varētu viegli kontrolēt eļļas līmeni un kvalitāti, novērst eļļas trūkumu. 【SAPRĀTĪGA RADIATORU] aicina - Tā var aizsargāt sevi un novērstu to no izbalēšanas, kad kaut kas ir iestrēdzis.Iebūvēta termiskā aizsardzība, izvairītos no degšanas automāts, paplašināt mašīnas dzīvi. 【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina - Tā ir piemērota mājsaimniecības gaisa kondicionēšanas iekārta, automobiļu apkope, vakuuma iepakojumā, ledusskapis vakuuma, Rūpniecību, utt Galvenās Iezīmes

Triecienizturīga & Nodilumizturīga Bāzes

Vakuuma sūkni bāzes tika izgatavoti no kompozītu gumijas materiāla, trieciena absorbcija un seismiskā izturība, paplašināt mašīnas kalpošanas laiku.Četri gumijas gruntis palielināt produktu stabilitātes, anti-pretslīdes gumijas kājām, lai nodrošinātu minimālu kustību.

Eļļa, Anti-Plūsmas Atpakaļ Dizainu

Aukstuma aģenta vakuuma sūknis, kas ir paredzēts, lai novērstu eļļu no plūst atpakaļ un piesārņojošo tā tvertnes un caurules.Ar Solenoīda vārstu, kas automātiski var nogriezt energoapgādes traucējumi, efektīvi novērš gāzes refluksa.

Viegli Uzraudzība

Šī rotācijas lāpstiņu vakuuma sūknis ir aprīkots ar naftas skatīšanās logs, lai jūs varētu viegli kontrolēt eļļas līmeni un kvalitāti, novērst eļļas trūkumu.Naftas noplūdes vārsts novietots apakšā naftas rezervuāru un leņķveida ātrāk, vairāk, pilnībā iztukšot.

Saprātīga Radiatoru

Tā var aizsargāt sevi un novērstu tā izbalēšanas, kad kaut kas ir iestrēdzis.Iebūvēts liela tilpuma dzesēšanas ventilators ilgas lietošanas un pārkarst sevis atveseļošanās drošinātāju.Formāts siltuma izkliedi logu dizains, ātra siltuma izkliedi, efektīvu aizsardzību no mašīnas veiktspēju

Kompakts Un Pārnēsājams

Sūknis ir aprīkots ar portatīvo rīkoties,kas padara to viegli veikt.Roktura dizains nāk ar lietu, kas pārklāts ar pretslīdes gumijas.

Daudzfunkcionāls

Ar 10CFM 1HP vakuuma sūknis, kas piemērots plašam pieteikumi: piemērots mājsaimniecības gaisa kondicionēšanas iekārta, automobiļu apkope, vakuuma iepakojumā, ledusskapis vakuuma, Rūpniecību, utt.

Specifikācijas Galīgais vakuums: 3x10-1Pa, 25 mikroniem Sūkņa apgriezienu skaits: 2000 apgr./min Tips: 2-pakāpju vakuuma sūknis Eļļas tilpums Sūkņa: 600 ml Brīvu gaisa tilpums: 10 CFM, 254 L/M Piezīme: Eļļa nav iekļauta Jauda/spriegums: 1HP, 220V/50-60 HZ Piemērots visiem dzesētāju: R12, R134a, R22, R410a, R404, R502 utt

Iepakojuma Saturs 1 x 10CFM 2 Posmos 1HP Vakuuma Sūknis Aukstumnesēja



Jrbb 1115
2021-01-14
5/5
Shipping was good, oil is packed in two cans so there is no leakage, Pump is running quite silent. For vacuum reading i will not trust the gauge, but i hook it up to my vacuum chamber (5galons) and put in some icy water in a cup. After some minutes it starts to freeze at the top and then boiling beneath at the same time, so the vacuum is really quite nice!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti