Tagi: rene zemūdens, vsmart, razer peles paliktnis, akumulatora razer, f1 mini tālruni, 4g tālrunis, blackberry keyon, dtek70, palmu pvg100, blackberry key2.

€6.27 €10.11
  • Pieejams
  • w108624


  • Iepakojums: Standarta Eksporta Iepakošanas
  • Piegāde: 2-7 Darba Dienu Laikā Pēc Maksājuma
  • Noliktavā: Jā
  • Modeļa Numurs: BlackBerry KEYone DTEK70 DTEK 70
  • Saderīgu Zīmols: BlackBerry KEYone DTEK70 DTEK 70
  • Produkta Veids: Oriģināls
  • Saderīgs Daļas: Flex Kabelis
  • krāsa: kā attēlā
  • Mazumtirdzniecības Iepakojumā: Jā
  • Dizains: BĀRS
  • Kvalitātes Kontrole : Pārbaudīti Pa Vienam
  • Zīmola Nosaukums: GOODFIXTOUCH
  • izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)

Mēs iesakām jums iepazīties ar vai meklēt profesionālu demontāža tālruni, pretējā gadījumā tas var sabojāt izstrādājumu.Jebkuru mākslīgo kaitējumu, mēs nevaram garantēt.

1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

2.Katrs produkts tiek pārbaudīts arī pirms to nosūtīšanas.

3 .Remonta/Aizstāt veco, norādot, krekinga, bojāts, bojāto mobilo telefonu detaļas.

4.Pildīta arī putu iepakojuma kaste.BlackBerry Keyone DTEK70 DTEK 70 Sim Karšu Lasītāja Slots SD Kartes ligzda /Atpakaļ Big Aizmugurē, Priekšējā Kamera /Sensoru Flex /USB Portu

1.Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot www.ogredogs.lv .

2.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, par maksājuma metodi,lūdzu, cantact mūsu sevice persona brīvi detalizēti.

3. Ievedmuitas nodokļus , texes un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas .Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.

4.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkt.

1.Jūsu pasūtījums tiks izpildīts 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu. (Mēs informēsim, tiklīdz jūsu iegādātās preces vai krāsas ēda nav pieejams.)

2.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos pasūtījumu, ja mēs nosūtītas tos, jo ātrums piegāde nav mūsu kontrolē .

3.Piegādes laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem , muitas/nodokļu , pastmarkas .Mēs ceram, ka jūsu izpratne, ja tā kavēšanās.

4.Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde express,daži izsekošanas informācija nav pieejama .Jūs vēlaties, lai iegūtu informāciju par jūsu sūtījumu, nav izvēlēties to, un ceru, ka jūs saprotat. 1.Lūdzu, pārbaudiet postenis izskatu uzmanīgi pirmo reizi, kad jūs to saņēma, lai pārliecinātos, vai tur ir izskats lūzumu.Ja kādas problēmas, lūdzu, nevilcinieties un sazinieties ar mums un proviging fotogrāfijas par problēmu, mēs atrisinātu jums drīz. 2.Centieties glabāt oriģinālajā iepakojumā, ja jums ir nepieciešams, lai aizstātu produktu.Izmantot kastes, lai atdod to, ja oriģinālais iepakojums nav bojāts.Kompensāciju vai maiņas nebūs pieejama tiem, sasmalcināts produktiem, kas radušies transportēšanas laikā. 3.Jebkuru uzstādīto produkti (arī produkti, ielīmēts ar līmējošo ) nebūs tiesības aizvietošanas vai atmaksu, tāpēc pārliecinieties, nav izskats bojājumus un funkciju problēmas, pirms to instalēšanas. 1.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar vispārējo pārdošanas vērtējums ir 5 zvaigznes .Paldies! 2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms faila strīdu vai atstājot jebkuru negatative, neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies par sapratni! 3.Biznesa nav viegli, ceru, ka mēs varam saprast, ka ar otru, lai pat ilgāku laiku sadarbību, nekad jums leju!

Mums ir profesionāla piegādātājs, kas ir darbos pieredzi telefonu detaļas iesniegts.Mēs piegādāt rezerves daļas un piederumi lielākā daļa tālruņu.Mēs sniegs jums ar augstu kvalitāti , labu servisu un konkurētspējīgu cenu .Es ceru, ka jūs varat kļūt par mūsu klientiem, gaida savu izmeklēšanu!

Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā, mūsu vietējā darba laiku. ( 9:00 Am - 6:00 no pirmdienas līdz piektdienai, Ķīna).Mēs vēlētos veikt papildu laiku (piemēram, nedēļas nogalēs, svētku dienās), lai pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu, un jautājums, bet efektivitāte var būt ne tik drīz, kā darba laiku.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti