Tagi: displejs lcd tft, oled sh1106, 2 collu tft, 240 lcd, ili9341 touch, displeja ili9341, 2 collu oled, oled plata, touch weintek, arduino mega tft.

€29.80
  • Pieejams
  • w108379


  • Pieteikums: Rūpnieciskās Iekārtas
  • Produkta Statuss: Sastāvs
  • Veids: GRAFISKS
  • Modeļa Numurs: WNB004 WNB004-CMA#
  • Rohs Atbilstība: Jā

Objekts ir Tieši tāda Pati kā uz Bildes.Garantijas periods: 12 Mēneši, Visas preces ir oriģinālas & autentiski.Katrs tiks stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Biroja darba laiks: 9:00-18:30 pirmdiena-sestdiena, Pekinas Laika.(Izņemot oficial brīvdienām.) Lūdzu, palīdziet sev, lai tad, ja mēs esam bezsaistē.Mēs jums atbildi, cik drīz vien mēs nokļūt uz darbu un organizēt piegādi ātri.Par lielu daudzumu,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par mūsu labāko cenu.Jūs esat vienmēr laipni aicināti atstāt mums ziņu.Gaidīt, lai būtu jauki sadarboties ar jums.

Norēķinu un Nosūtīšanas 1. Mēs pieņemam Alipay, Western Union, T/T, utt.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA 2. Vienums tiks nosūtīti no 1-3 dienu laikā. 3. Pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza (pilnais nosaukums ir ieteicams).Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi. 4. Mums nav atbildīgs par, iespējams, papildu ievedmuitas nodokļi, attālā rajonā, nodevas, nodokļi vai citi Muitas saistīto maksu. 5. Piegādes laiks: --caur DHL, Fedex, UPS: 3-7 darba dienas --caur EMS: 7-15 darba dienās --pa Gaisu Pasta vai Paku: 10-30 dienas (dažreiz ilgāk) PAZIŅOJUMS: piegādes laiks nav jāuzskata aspekts jūsu atsauksmes.Garantijas un Kompensācijas 1. Visas preces ir labā stāvoklī. 2. Ja prece ir bojāta ( reti gadās ), lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat to, un atgriezties to garantijas periodā ( 12 mēnešos ) 3. Atpakaļ nosūtītās preces ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un labā stāvoklī, ja tas iespējams.Lūdzu, sniedziet izsekošanas numuru un atgriešanās iemesls.Atsauksmi 1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot preci. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes kādas problēmas, esat laipni aicināti sazināties ar mums!Jūsu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti