Tagi: occ vadu, barba starpsienas, nb kurpes, xtr, kuba volframa, aoyu, indijs metāla, occ vara, dzīvoklis turētājs, caurules savienotājs.

€9.84 €11.58
  • Pieejams
  • w108334


  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Materiāli: niobija
  • Izmērs: Customized
  • Modeļa Numurs: Nb
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Metāla Pamatskolas Viela
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Tīrība: 4N
  • Forma: Stieples

APRAKSTI

Specifikācijas:

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par lielāko pasūtījumu cenām.

Periodiskā Tabula (Visi elementi, ar zilu krāsu, var sniegt mums)

Jebkura izmēra, var tikt pielāgota, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas vajadzības.

Produkta Informācija

Par Kuģošanas

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

2. Tikai izsekojama reģistrēts pasts mēs izmantot par pasūtījumu.Izsekošanas skaits tiks papildināts kārtībā vai kārtībā, ziņojums pēc tam, kad sūtījums veikts.Jūs varat redzēt sekošanas informāciju pēc tam, kad dažas dienas pēc izsekošanas numuru pēc.Jūtieties brīvi sazināties ar mums palīdzēt, ja jums nav iespēja izsekot jūsu pakete.

3. Ekonomikas kuģniecības, ir daudzas iespējas, ieskaitot www.ogredogs.lv Standard Shipping, ePacket, Singapūra Pastu, Korejas Pastu, POS Malaysia, Īpaša Līnija Yanwen, PĒC NL, Turcija Pastu, utt.Lielākā daļa no paketes jāpiegādā 10-35 dienas, tomēr dažās valstīs, ekonomiku, piegāde var ilgt līdz 60 dienām (Brazīlija var veikt 90 dienu laikā).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja mēs varam būt par jebkuru palīdzību.

4. Ekspress piegāde, FedEx IE&IP, UPS Taupīšana&Paātrinātā, DHL, DPEX galvenokārt izmanto.www.ogredogs.lv Premium Piegāde, EMS, Yodel, SF Express ir pieejami arī.Express shipping parasti ilgst 4-12 dienu laikā par piegādi.Par magnētu, tas var aizņemt 1-2 dienas.

Sazinieties ar Mums un atgriezenisko Saiti

Klientu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, un mēs ceram, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mēs varētu atstāt jūs ar lielu atsauksmes, pārāk.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem vai pasūtīšanas, jūs varat sasniegt mums, izmantojot Sazinieties ar Pārdevēju apakšējā vai augšējā kreisajā pusē produkta lapu, vai Noklikšķiniet uz Tērzēšanas uz augšējā kreisajā pusē lapu.

Ja esat saņēmis savu produktu ar gandarījumu, lūdzu, saglabājiet mūsu veikalā un ieteiktu mūs saviem draugiem.

Ja jums ir kādi jautājumi par saņemto preci, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs varētu reakcijas laikus un darīt, kas mūsu spēkos, lai izpildītu jūsu vēlmes.Mēs darām visu iespējamo.

Minimālā Pasūtījuma Daudzums

Mums nav MOQ vēl cena par lielāko pasūtījumu ir daudz mazāks, nekā par mazu, lai sakarā ar ražošanas izmaksu atšķirības.Mēs esam ražotājs un piegādātājs Reto metālu izstrādājumu un meterials, piemēram, Metāli, Sakausējumi, metālu Oksīdi.Papildus Titāna fastners, pielāgotus Titāna detaļām, ir arī pieejama.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par citātu, ja jums ir kādas citas vajadzības, kas ir saistītas.

Mēs dodam 30 Dienu bezierunu apmaiņā pret kompensāciju, pakalpojumu garantija, pat produkta ieradās ideālā stāvoklī.

IEPIRKŠANĀS KOPĀ AR MUMS, IEPIRKŠANĀS BEZ RISKA!



Kulykin Sergei
2020-09-20
5/5
Received as a hand rolled coil in a sealed plastic bag. The resistance was 1 Ohm per meter, and the weight 3.69g. The latter would indicate a density of 9.44 g/cc, wheras the literature value is 8.57. The discrepancy would seem to indicate that the wire is more like 0.524 mm in diameter, which is perfectly acceptable. This, coupled with the fact that the resistance is in the correct range pretty much confirms the composition of the wire as Niobium. The TCR value of the wire is reported as 0.004,and my experiments don't disagree with this. Note that there isn't much colour change on heating, just a slight darkening. This wire is very robust, slightly springier than 316L. I recommend it, and will be getting some other gauges. Thanks very much!
Aishutin Klime1985tk
2020-09-13
3/5
This was my second order and unfortunately it was worse than the first one. First of all wire was 1.6mm in diameter instead of requested 1.5. That complicated things a lot for me. Second mechanical properties of this sample are noticeably different: wire is softer than the first one and its surface cracks when bending With that said I can assume that the second order was not pure niobium but niobium ferroalloy of some kind. I had no intent to send this one to chemical expertise (because I did with 1st and it was reasonably pure) but now I do. So maybe I will add results to feedback

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti