Tagi: akvāriju blue led, pasaku lolita, lampas foto, led saules string, svētku, kāzu dekori, āra griestu lampas apaļā ūdensizturīgs, spēcīgas spīles foto, vainags lampas, 12 v akumulatora, ziemassvētku gaismas, mājas rotājumi.

€2.96 €4.24
  • Pieejams
  • w10783


  • Modeļa Numurs: DVGSW43
  • Ūdensizturīgs: NO
  • Zīmola Nosaukums: GALVENAIS-UZVARĒT
  • Spriegums: 12V
  • Vienuma Tips: Krelles
  • Barošanas Avots: Sauss Akumulators
  • Forma: Ziedu

Produkta Apraksts

Kopējais led lampas, krelles: 2M(6.6 ft) 20 Led/5M(16.5 ft) 50 Led(Izvēles)

Kopējais LED Klipus: 20/50Clips

Gaismas Krāsa: Silti balta

Kabeļa Krāsa:Caurspīdīgs

Barošanas Avots: Nepieciešama 3xAA Baterijas(Nav Iekļautas)

Produkta Funkcijas

1. Romantiskā Veidā, Lai Ierakstītu Jūsu Skaistās Atmiņas: Tas ir ne tikai parādīt attēlus vai mākslas darbus, bet arī lielisks veids, kā atgādināt jūsu neaizmirstamas un brīnišķīgas atmiņas ar šo LED Foto Klipu String Gaismas.Tas ir awesome, lai rotā salds guļamistaba, ballītēs, kāzās, Valentīna Dienā, Ziemassvētkos, mājās, logu, vannas istaba, svētki, Svētki, izstādes, restorāns, viesnīca, tirdzniecības ēku, iepirkšanās centru, shopcase, krogu, klubu,koncertu, halle, kabarē, modes šovs, dejas, skatuves, utt.

2. Akumulatora Barošanu: Katrā komplektā ietilpst neliela akumulatora kaste, lai viegli uzstādīšana jebkur, neuztraucoties par savu displejs tiek pie izejas vai barošanas avotam.Clothespins atvērt un aizvērt un Led palikt atdzist, lai saglabātu pievienoto krājumu drošu.To var nodot vai karājās pie sienas, logi, durvis, grīdas, griesti, stiebrzāles, Ziemassvētku eglītes utt.Nav svarīgi, vai brīvā dabā.

3. Plašs Pielietojums: Tie ir ideāli piemērots karājas fotogrāfijas, brīvdienu kartītes, bērnu mākslas darbs, vai kāds viegls, veikls/dekoratīvus priekšmetus jūs vēlaties.Tas padara par lielisku rotājumu jebkura veida situāciju, jums ir rokā, piemēram, dzimšanas dienas svinības, kāzas, Ziemassvētku balles vai kaut kas jūs vēlaties, lai pārliecinātos, elegants.Gaismas dot savu touch, kas padara visu pārējo fona, bet labs veids.

4. Ideāls Apdares Gaismas:Dekoratīvie savu dārzu, veranda, dzīvojamā istaba,guļamistaba, pat partijas ar stīgu gaismas pievienot skaistu mirdzumu jūsu dzīvē.Pēc nama dekorēšana, to var izmantot īpašu gadījumu

Produkts Ietver

1* Led Klipu String Gaismas

Produkta Piezīme

1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, pls saprast.



Aliciahinkle91
2020-12-23
5/5
OK

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti