Tagi: squeechi, vara stieņa, metāla stieņa, alvas, ķīnas lietņu, zelta lietņu metāla, golden reel, ķīnas zelta lietņa, rf slēdzi, eiro sudraba, radioreleju.

€14.05
  • Pieejams
  • w10770


  • Tēma: Talismans
  • Stils: Antīko Imitācija
  • Gads: 2000. gada līdz šodienai
  • Materiāls: Metāla
  • Tehnika: Liešanas
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna

Jaunas ielidošanas 5000 veidu ! ! ! ! ! !Zemāko Cenu, drīz būs augstākas cenas !!!Izmantot šo iespēju !!!Produkta Apraksts Lieluma, kas katram ir: 2.5x1.6x1.4cm krāsa: kā attēlu, Svars: 230g Muitas Deklarācija Un Nodokļa :

1.Piegāde Veidā: 1) Ja jūs izvēlējāties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus.Mēs nosūtīt pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Plus, tas kuģniecības veids ir www.ogredogs.lv Ieteicams.bet tas kuģniecības veidā tikai track paketi, ja iepakojums ir no mūsu uzņēmums "plaknē".Pēc paketi uz plaknes, lai jūsu valsts, jūs varat ne izsekošanas, kur tas ir.Bet neuztraucieties, tas var ieradās, lai jūs ontime, ja jums ir nepieciešams pilnu sekošanas informāciju, ka no mūsu uzņēmuma, lai jūsu māja (Adresāts),lūdzu, nav izvēlējusies Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, lūdzu, izvēlējos citu nosūtīšanas veidu,paldies 2)Ja jūsu izvēlējās pārdevēja piegādes veidu, mēs nosūtīt jums pēc kura piegāde ir vislabāk par jūsu valsti, kā, piemēram, Ķīna Post, Gaisa pasts, Honkongā post, gaisa pasts, Šveices ziņu gaisa pasts,Zviedrija Pastu, Nīderlande,E-packet, Igaunijas ziņu gaisa pasts, Vjetnama Amata......un tā tālāk.Piegāde: 2.Kuģniecības Laiks ir: 1)ePacket Uz ASV: 7-15 dienas 2)Ķīna/Honkonga/Singapūra/Šveices/Zviedrija/Netherlans/Igaunija Pēc Gaisa Pasts: Apmēram, 15-45 darba Dienu laikā.Dažādi valstī ir nepieciešams dažādās laikā. 3)Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus:Ap 20-60 Darba dienas 4)Kuģniecības laiks Krievija būs 30-50days, vai arī ilgāk, jo stingri vietējās muitas kontroles. 5) Kuģniecības laiks Brazīlija būs 50-100days, vai arī ilgāk, jo stingri vietējās muitas kontroles. 6) Ja jūs izvēlaties, DHL, Fedex, EMS, UPS piegāde būs ātrāka, parasti 7-15 darba dienās Apmaksa: Jūs varat apmaksāt savu pasūtījumu ar jebkuru citu , pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu, mēs nosūtīt paketi, lai jums drīz.ja jūs nevar maksāt, lai Veiksmes,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums.Atsauksmes: 1, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.un tālāk jums būs nāk uz mūsu veikalu, lai iegādāties kādu produktu no jauna, mēs jums varam dot atlaides, kas samazina 5%-10% cenā pēc jūsu pasūtījuma kopējā summa ,jūs varat sazināties ar mūsu Klientu apkalpošanas teica, ka jūsu ir mūsu vecais pircējs Vip Klients,tad Klientu apkalpošanas grozīs cena, tad jūs maksāt ,mēs nosūtīt paketi, lai jūs prioritāte. 2,ja neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, dodiet mums negatīvu vai neitrālu atsauksmes tieši, jo mēs patiešām vēlaties, lai palīdzētu, lai atrisinātu jebkādas problēmas,izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Sales service: 1,darba laiks: 9:00-17:30 2,ja mēs esam ārpus darba, lūdzu, atstājiet masāža, lai asv



Bluefred
2020-12-07
5/5
They are very pretty.
Dudeiceman2001
2020-08-26
5/5
J'adore

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti