Tagi: koka skatīties marmora, statīvs atbalstam, marmora, apple skatīties stilīgs marmora, dāmas skatīties tērauda marmora, saliekamais stends marmora mobilo, skatīties pārredzamu marmora, tālrunis stāvēt marmora, gultas piecelties, marmora, skatīties sieviete marmora sudraba, jewellary stāvēt marmora.

€16.36 €20.45
  • Pieejams
  • w10738


  • Vienuma Tips: Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Melna Marmora Pamatnes Skatīties Stāvēt Metāla Stienis Displejs Aksesuārus, Rokassprādzes, Rotaslietas Pagarinās Izvietošanas Stends MŪSDIENU,GREZNS, & DROŠI .Entuziasts sapnis.Visvairāk elegants veids, kā atpūsties un parādīt savas skatīties ar variācijām, lai atbilstu jūsu pulkstenis.

Šis stends atbilst ik viena veida skatīties zīmolu, sākot ar Apple, lai Rolex un Vairāk, ieskaitot Rolex, Omega, Patek Philippe, Audemars Piguet, Richard Mille, Breitling, Tudor, Cartier, un TAG Heuer.

Kas ar handcrafted stends ir spēcīgs, izturīgs, un uzkrītošā.Tas ir kā gultas jūsu skatīties.Vienkāršu stilu, izskatās pilnīgu dizainu.

Šis statīvs ir ideāls, lai kāds, kam vajadzīga droša vieta, lai atpūstos to skatīties.Kamēr jūs duša, tipa, gulēt, vai ceļojumu!Ir jūsu draugs, vīrs, brālis vai brālēns skatīties entuziasts?Šī ir lieliska dāvana tiem, lai saglabātu to skatīties vietā, ja nelietojat to.

Pret katru tehnoloģisku detaļu skarbi, rūpīgi izvēlēties un pielāgot izejvielām, stāvēt laika pārbaudi.Stilīgs dizains ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem.Projekta komanda ir izmēģināts un pārbaudīts katrs materiāls.Koncentrēšanās uz dizainu un kvalitāti, lai uzlabotu jūsu pieredzi.

Jauda: Pagarināt stāvēt, var turēt vismaz 2 pulksteņi

Process: slīpēšana, pulēšana.

Tik ilgi, cik vēlaties, lai likts ādas izstrādājumi, rotaslietas/gold plated sakausējumi nav viegli izgaist.

Izvairītos no valkājot rotaslietas ilgu laiku, īpaši vasarā.Ilgstoša kontakta ar sviedriem var viegli koroziju pārklājumu rotaslietas.Sagatavot dažas dārglietas labāk.

Kristāla vannas, vajadzētu izvairīties no mazgāšanas vai vannošanas noapaļošana: ja nav pareizi jātīra, mitrumu un ķīmiskām vielām (piemēram, dušas želejas, mazgāšanas līdzekļi utt.) ievērot virsmas rotaslietas, kristāli kļūst caurspīdīgi, un sakausējuma discolors Koroziju pārklājumu virsmas.

Ja rotaslietas ir ļoti netīra, noslaukiet netīrumus ar mīkstu bezplūksnu drānu.

Krāsa: Melna Bāze + Sudraba Stienis / Melna Bāze + Zelta Stienis

Materiāls: marmora, PU āda, metāls

Izmērs: apakšējā 10 x 10cm, augstums 14cm, stiprinājuma 15 x 9 x 2cm

Iepakojuma Saturs:

1 x skatīties turētājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti