Tagi: karabīne snap black, karabīne 12kn 4, trīsstūra karabīne kempings, dyneema virvi, carabin galveno, josta koks, bērniem kāpelēt rokturi, kravas siksna, pilns ķermeņa iejūgs, drošības, kokā kāpšanas drošības jostu.

€10.56 €16.50
  • Pieejams
  • w10695


  • Veids: Carabiners & Quickdraws
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

(Augstas Kvalitātes): Tā, kas izgatavoti no Poliestera dzīvoklis jostas+leģēta tērauda sprādzes, vairāk aizsardzības un izturīgs.

(Slēdzēju Āķus): Double bloķēšanas snap āķis, kas Izgatavotas no leģētā tērauda, var novērst rūsu, un ir laba izturība un stingrība.

(Unikāls Dizains): Šī siksniņa ir paredzēti, lai samazinātu risku krišanu un slīdēšanu.Jūs varat viegli manevrēt apkārt šķēršļiem un šķēršļi, kamēr paliek pievienots.

(Garumā): 22 KN Spriedzi, kopā 180cm(6feet), Vidus dzīvoklis jostas garums ir 150cm(5feet), karabīne ar sprādzi.

(Piemērotas): Drošības aizsardzības josta piemērota būvniecība, tūrisms, arborists, mežizstrāde, inspekcija, avārijas un glābšanas dienesti, jumtu segumi, metināšanas, militārās un citu profesionālo darba vietas, kas prasa drošību un rudenī aizsardzību.

krāsa: dzeltena

Iepakojuma Saturs:

1 * Drošības Aizsardzības Jostas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Missyella06
2020-11-04
5/5
In two weeks in paczkomacie-recommend.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti