Tagi: zīda bikses nakts, skrūvgriezis lada, zīda šalle 1euro, photobooth hippy, zīda sarkani dibeni, zīda spilvena, gultas, zīda nakts kreklu, zīda pajams sexy, zīda nighty uzvalks.

€41.39
  • Pieejams
  • w105977


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jaunas oriģinālas par Power Board Kartes Piegādes BN44-00689A P60QF-ESM, lai PN60F5350BFXZA PN60F5300BF PA60H5000AJ labas darba

Jauns oriģināls Samsung Lūdzu, ņemiet vērā, ka: 1:, Lūdzu, izlasiet sadaļu rūpīgi pirms pirkšanas.Lūdzu, apstipriniet tipa un modeļa produkts, ko esat iegādājies.Ja neesat pārliecināts, pareizs produkts nav saskaņā ar darbu.Tas ir atbildīgs pircējs.Mēs neesam atbildīgi par to.Mēs varam pieņemt atpakaļ, bet mums nav jāsedz transporta izmaksas.Ja jūs vēl joprojām nesaprotu problēmu, jūs varat nosūtīt mums e-pastu jebkurā laikā.Mēs atbildēsim jūsu e-pastu.Paldies ! 2. Izmantojot šos produktus, plates komponenti nav bojāti, mums būs pārbaudīt tos, pirms piegādes, 3. Visi produkti tiek testēti, pirms nosūtīšanas.Ja produkts neizdodas transportēšanas laikā, lūdzu, paziņo mums nekavējoties pēc tā saņemšanas. 4: nav iemesls strīdiem, jo produkts ir pārāk vecs.Mēs esam detalizētu aprakstu.Ja tu nespēj pieņemt to, lūdzu, nav vieta, lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.Paldies ļoti daudz! 5: Daži produkti ir jauns un oriģināls.Gadījumā, jaunu produktu sastāvam, mēs nosūtīsim no visiem jaunajiem produktiem.Ja jaunie produkti ir izpārdoti, mēs nosūtīt vecos produktus, bet visi produkti tiek piegādāti pēc stingras pārbaudes, tāpēc nav jāuztraucas!Es ceru, ka jūs saprotat! 6: Visi produkti ir sešu mēnešu garantijas periods.Ja jums ir kādi kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam apmaiņa un remonts.Ja jūs neesat apmierināts, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs apmierinātas bez zaudējumiem.Neuztraucieties, novēlu jums ir apmierināti ar dzīvi.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti