Tagi: mākslas dekori nagu, svinības mirdzēt diy, cola nail art, Dazz, nagu, āzijas nail art, dekori nagu, moyra nail art, paillettes mirdzēt diy, led nagu rotājumi.

€8.17
  • Pieejams
  • w105762


  • Modeļa Numurs: H21514-145
  • Svars: 50g
  • Materiāls: pet
  • Daudzums: 50g
  • Izmērs: Mix
  • Vienuma Tips: Rhinestone & Apdare

H21514-145 Hologrāfiskā Zelta Krāsu Kombināciju Lielums Mirdzēt Hex Spangles par Nagu laka,Akrila, DIY supplies1pack=50g

-Glitter Forma : Sešstūra Forma

-Glitter Lielums: Sajauc Izmēra

-Glitter krāsas : Kā bildes.

Piezīme: Mīļās,t viņš fotogrāfiju parāda sekas var nebūt pilnībā atstarojošs, lūdzu, esiet saprotoši.

-Iepakojuma Svars : Apm. 50g Uzticamu Poliestera Soma ,50g vienā maisā

(Piezīme:dārgie ,par šo preci ir iepakojums poliestera soma NAV kārbas, piemēram, rāda uz bildes ,lūdzu, lūdzu, jāatzīmē!)

Mīļās,ja jums ir nepieciešama citu grami vai citas krāsas,lūdzu, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu jebkuru pieprasījumu ,gandrīz jebkuru spīguļi, jūs varētu atrast no mūsu uzņēmumā,laipni vairumtirdzniecības un OEM pasūtījumus ,mēs sniegsim jums atbildi 24 stundu laikā!

Vairumtirdzniecības :

-Liels mirdzēt, lai Paraugs : Pieejams Paraugi ir bezmaksas, Pircēji ir atbildīgi par to, express maksa

-Lielu pasūtījumu MOQ: 3KGS (Var sajauc jebkuru mirdzēt krāsas ,formas un lieluma)

Jūs saņemsiet ļoti pievilcīgu cenu par Lielu pasūtījumu.Laipni aicināti sazināties ar mums.Mēs varētu pieņemt, T/T,Western Union ,Paypal un citi .Nāc ,cantact mums ,vienu minūti laika, jūs ietaupīsiet daudz naudas un atrast apmierināts piegādātājs .O(∩_∩)O~

Glitter Pieteikums :

Par sūtījumu:

1. Parasti bezmaksas piegāde mēs tiks nosūtīti China Post Air Pastu 48 stundu Laikā (Nav iekļauts brīvdienas un svētku dienas) pēc tam, kad maksājums apstiprināts .Genarally,preces būs jāierodas yourside ap 15-45 dienu laikā .ja nevēlaties gaidīt,varat izvēlēties citu kuģošanas ceļu.Dažreiz,daži resons,varbūt prece būs piegādāta, un ieradīsieties, jūs mazliet par vēlu.Novēlu jums var saprast.Vai, ja jums ir nepieciešams vairāk, ātra piegāde,tikai, lūdzu sazinieties ar mums.Par visiem pirkumiem vismaz $100 un virs vienas-laiku,secību tiks nosūtīts caur vairāk fast express par brīvu .

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir saskaņota ar savu īsto adresi, pirms laišanas pasūtījumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.Maksa tiks prasīts nosūtīt preci atpakaļ.

3 .Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Par Atgriešanos Policys:

Mēs centīsimies darīt visu iespējamo, lai atbilstu jūsu prasībām un surpply labāko pakalpojumu.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs pasūtījāt,lūdzu, nogādājiet to trīs darba dienu laikā.Jūs esat lūdzu, kas atbild par piegādes samaksu un zaudējumu un kaitējumu precēm.(Mums nav atbildīgs par abiem)

Par Atsauksmes:

Mīļās ,mēs cenšamies darīt, ir 100% klientu apmierinātību,ja jums patīk mūsu produktiem ,lūdzu, lūdzu atstājiet jūsu atsauksmi citiem klientiem atsauces.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu preces, jūs got,pls dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt dis nodot.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs,pateicoties ļoti daudz par jūsu atbalstu !



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti