Tagi: kino dekori, mājas, byintek projektoru, retroprojector, pielāgot wifi, mini projektoru, projektors, 4k tv, galaxi projektoru, durvju tuya smart.

€661.34
  • Pieejams
  • w105742


  • Sistēma: Android
  • Projekcijas Tehnoloģiju: DLP
  • Svars: 2.4/5g
  • Zīmola Nosaukums: XGIMI
  • Projekciju Režīmā: Griesti
  • Ansi Lumeni: 800
  • Jauda: 90W
  • Sertifikācija: CE
  • Mājas Kinozāles Projektors: Jā
  • Optiskā Izšķirtspēja: 1920x1080dpi
  • Trapeces Korekcija: Auto Korekcijas
  • Kontrasta Attiecība: 1000
  • Izmantošana: Mājas
  • Prognozēts Dimensija: 30-300 collas
  • Ekrāna Skala: 16
  • Modeļa Numurs: xgimi halo
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: 3D
  • Portatīvie: Jā
  • Gaismas Avots: led
  • Tālummaiņa: UZMANĪBU
  • Projekcijas Attālums: 1-5m

Taisnība Full HD

XGIMI pieņem jaunāko DLP tehnoloģiju, kas ļauj Halo projektoru, lai nodrošinātu asāka, crisper attēlu ar sava fiziskā izšķirtspēja ir 1920x1080 pikseļi.Tas projektus taisnība, Full HD un ir 225% skaidrāka un saprotamāka, nekā vispārizglītojošās 720p projektori.Halo arī atbalsta video formātus, līdz 4K Ultra HD—tā sniegs straujākais attēlu, kas jums būs kādreiz redzēt no jebkuras portatīvo projektoru.

Spilgtākais Kādreiz Portatīvo Projektoru Patiesa 3D un Full HD projekcijas ar fizisko izšķirtspēju līdz 1920x1080. Kopā ar 600-800 ANSI Lūmenu spilgtums, Halo ir kļūt par spožāko 1080p portatīvo projektoru pieejama.Tas pilnīgi asaras rotaļlietas taga off Pico Projektoru, kas piedāvā labāko audio-vizuālo pieredzi projektoru no tā lieluma.

Atvieno Savu Milzu Parādītu XGIMI Halo spēj pārvērst jebkuru balto sienu, uz 30-300+" liels ekrāns.Halo pieņem DLP kino pakāpes (aktīvā aizslēga 3D attēlu) tehnoloģijas, kas nodrošina pilnīgi jaunu skatīšanās pieredzi ar XGIMI aktīvo shuttle 3D brilles.Ar Android TV izklaides sistēma, liels Harman Kardon skaņas un iebūvēts akumulators, varat izbaudīt gala mājas kino pieredzi, ar saviem mīļajiem jebkurā daļu no jūsu mājām.Premium Sound ar Harman Kardon, Lai nodrošinātu reverberating, kinozāles kvalitātes skaņu, Halo projektors ir partnerattiecībās ar Harman Kardon, lai izveidotu pielāgotus komplekts, divas 5W skaļruņiem.Pēc tam, kad tiek noregulētas ar Zelta Auss Filozofija, Halo ir Harman Kardon skaļruņi ražot košas, precīzas un skaistas skaņas, kas beidzas ar lielisku audio-vizuālo pieredzi.Ar XGIMI Halo var izmantot arī tikai kā komplekts no augstas kvalitātes Bluetooth skaļruņi.Atbilst Android TV Halo ir aprīkots ar Oficiālais Android TV 9.0 (upgradable).Ar Android TV, jūs varat piekļūt visu saturu, kas jums patīk, tieši tā, kā jūs to vēlaties.Non-Stop Izklaides Halo darbojas ar Google Play Veikalā Android TV, un ko jūs esat uz-no showtime YouTube un tonnas no spēles - tur ir app, jūs esat pārliecināts, mīlēt.Ar 4000+ dzimtā lietotnes Android TV atver durvis uz pasaules izklaides jums.Oreolu daudzvalodu lietotāja interfeisa atbalsta 52 dažādās valodās.Spēli, es esmu

Ātra piekļuve milzīgo visumu Android spēles, tostarp Final Fantasy, Minions un NBA JAM un vairāk.Iegremdēt sevi ar lielo ekrānu spēļu jebkur vēlaties, mājās, pludmalē vai pat izveidot jautru āra spēļu vieta bērniem laikā BBQ (saderīgs ar Slēdzi, PlayStation un Xbox).

EasyShare Tiešā liešana savu iecienītāko izklaides programmas, filmas un TV šovus, mūzikas, spēļu, sporta un vairāk no saviem Android vai iOS ierīci, Mac vai Windows datoru, vai Chromebook, lai Oreolu.Kā Es Varu Jums Palīdzēt?Vienkārši nospied mikrofona taustiņu uz jūsu tālvadības pults, un teikt, "Hei Google", lai ātri atrastu jaunāko fugasa, pārbaudiet rezultātu par lielo spēli, vai tuvās gaismas — visu, neatstājot savu vietu vai to, ko jūs jau esat skatīties.Viegls Uzstādīšanas projektors ir aprīkots ar iebūvēto ātru 10,000+ punktu auto fokusa funkciju un profesionālo augstas izšķirtspējas kamera, attēlu, automātiski kļūst vērsta uz pagrieziena uz projektoru, nevis pa roku darbība.Četru Punktu Trapeces Korekcija Oreolu tika būvēts ar plašu (vertikāli +/-40 grādu un horizontāli +/-40 grādu) 4-punktu trapeces korekcija programmatūru, kas parasti ir iebūvēts high-end profesionālā projektori.Tas lietotājiem sniedz optimālu attēlu no praktiski jebkura leņķa un novērš daudzas no hassles optimālu set-up.Augstas Ietilpības Akumulators Nodrošina Pārnesamība 17,100 mAh iebūvēta lielas ietilpības akumulators nodrošina Halo ir lielisks pārnesamību.Lietotāji var skatīties 2 stundu filmu vai klausīties, 8 stundas, mūzikas, vienu reizi maksas.Untether no vadus un kabeļus un dot sev brīvību, kas ir pilnīgi bezvadu pieredze.Aplis arī ir pietiekami daudz iekšējo atmiņu.Jūs varat dot savu iecienītāko filmas un mūziku uz piedzīvojumiem, pat bez interneta piekļuves ceļu.Tipisks akumulatora ietilpība ir 58.6 Wh, kas ir ekvivalents 17100mAh/4.2 V strāvas banka.Ultra-Ilgs Mūžs Ar XGIMI Halo pieņem augsti efektīvi LED gaismas avots, kas ļauj tās prognozes palikt pilnīgi svaigs, dzidrs un gaišs, lai tās visas LED kalpošanas ilgums 30,000 stundas.Pietiekami, lai 8 stundas, lietot katru dienu, lai nākamo desmit gadu laikā bez nepieciešamības mainīt lampu.Tas patērē mazāk nekā puse jaudas tradicionālo LCD TV, ievērojami samazināt jūsu kopējās īpašumtiesību izmaksas.Vienmērīgu un stabilu Oreolu lepojas ar pavisam jaunu Amlogic T950X2 TV čipu, MaliG31 centrālais procesors, ar 2 GB RAM un 16 gb ROM, kas var nodrošināt vismodernāko attēlu kvalitāte un vairāk viedo un ātrāk automātiskā fokusa regulēšana.Jaunā augstas veiktspējas procesors ātrums būs trieciens jūs prom!Vairākas Ostu Baudīt savu iecienītāko saturu, pievienojot savu ārējās ierīces, piemēram, HDMI un USB vai bezvadu savienojumu pār Chromecast un Bluetooth Halo.Spēlēt XBOX vai Nintendo Ieslēdziet Halo milzu ekrānu un pieredzi, interaktīvās spēles, piemēram, nekad agrāk.



Pro Fliper
2020-11-25
5/5
The projector is just a bomb. Quality, sound, easy to control. Recommend. Delivery 3 days.
Ronnye32
2020-09-24
5/5
The seller is the best in his business. I already have more than 1000 orders on AliExpress, but I see this seller for the first time. After I ordered the projector, the seller changed the price, I informed him and he made me a refund on my card. The projector is very cool, it shows perfectly. Very powerful cooling system. Bright enough that even illuminates the room itself. You can look on the ceiling, on any smooth surface. Very compact, you can take with you to nature. For him bought was a trifoot. The battery is discharged in three hours. Sound at altitude. Fresh for today the processor is inside. I recommend for leisure and games. Choose better here. Delivery just over two weeks. I put 5 stars
Argueta 85
2021-01-14
5/5
thank you.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti