Tagi: vintage elektriskā tējkanna, zelta tējkanna, krūze ūdens, elektriskie ūdens krūze, soma, siksna, tējkannas tējkannu, tējkanna, emaljas tēja, wlegant stikla krūka, krāsu stikla tējkannu.

€16.41 €21.88
  • Pieejams
  • w105179


  • Zīmola Nosaukums: OUTAD
  • Materiāls: Stikla
  • Jauda: 1.8 L
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ūdens pudele pietiekami daudz ledus un citronu šķēlītes.

Krūzi var izmantot dažādus dzērienus, tādus kā ūdens, ledus, tēja un augļu sulas.

Izmērs: Augstas 18.5 * Apakšējais diametrs 13.5 * diametrs 6,8 cm pagarinājums

Krāsa: caurspīdīga

Materiāls: 304 nerūsējošais tērauds + silikons + stikls

Jauda: 1800ML

Borsilikāta stikla korpuss, drošs svina-bezmaksas, aukstuma un karstuma izturīgi, lai aizsargātu jūsu ģimenes veselību. 304 nerūsējošā tērauda filtrs var filtrēt, lielākā daļa tējas atliekas, atsauce ērtāk.Var izturēt 130 grādiem pēc Celsija (tikai vārītas verdošā ūdenī, ir arī viegli tikt galā ar), bet arī var izturēt temperatūru no mīnus 20 grādi pēc Celsija (stikla podu var novietot ledusskapī, lai saglabātu svaigu).Vāks ir 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs un vairāk veselīgu.Tradicionālais bambusa vāciņu, viegli sapelējis deformācijas, ne izturīgs.Noapaļo muti, spirālveida dizains nav jāuztraucas par to, tēja atlikums aizplūšana, mutes ovāls muti, viegli ieliet

piezīme:

1. Tīrīšanas tējas traipus un citus traipus, to ir ieteicams lietot zobu pastu, tīrs un nav to saskrāpēt kausa ķermeņa

2. Ieteicams izmantot koka maisa stick.Izvairieties no metāla grūti priekšmetiem, kas nonāk saskarē ar tasi ķermeņa, plaisas, nevienmērīga apkures izraisa pārsprāgt

3. Stikla izstrādājumi nevar tikt izmantota indukcijas plīti, jo nav veids, kā reaģēt ar indukcijas plīti.Bet to var lietot uz elektriskās, keramikas sildītāji un borsilikāta stikla mēs izmantot var uzsildīt tieši uz atklātas liesmas.Labas aukstuma un siltuma pretestību

Komplektā ietilpst:

1 * tējkanna vāciņu

1 * tējkanna ķermeni (ietverot pagarināšanu pavasara filtrs)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.ogredogs.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.ogredogs.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes .Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti