Tagi: akustiskā ģitāra profesionālās, ragu, ragu vilcienu, acoust ģitāra, laivu ragu, chibson ģitāra, ģitāra sunburst, bandžo, ragu kravas automašīna, 190d.

€49.69
  • Pieejams
  • w104597


  • Zīmola Nosaukums: FARBIN
  • Vienuma Tips: Multi-tone & Claxon Ragi
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Postenis Augstums: 3.95inch
  • Modeļa Nosaukums: FB-J45
  • Postenis Diametrs: 3.75inch
  • Postenis Svars: 1.35kg
  • Materiāla Tips: Cinka sakausējumu, alumīnija sakausējumu, čuguna, vara
  • Objekta Garumu: 18inch
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

FARBIN Vienotā Gaisa Ragu

Krāsa: Sudraba Trokšņu Līmenis: 150DB Spriegums: 12V / 24V Strāva: 15A Iepakojuma Svars: 1450g Materiāls: Augstas kvalitātes hromēts CINKS trompetes(ne-rūsēšanu) Tāds ir: 12V Automašīnas / Kravas / Jeep / Uztveršanas / RV / SUV / MPV / Van/ Motociklu 24V Vilcienu / Big truck / Buse / Skolas Buse / Laivu /Kravas / Traktoru

FB-J45N - 12V / 24V :

Ietver: vienu gaisa ragu + skrūve / uzgrieznis / pad/ balstenis+gaisa sūknis +gaisa šļūteni

FB-J45W -12V / 24V :

Ietver :vienu gaisa ragu + skrūve / uzgrieznis / pad/ balstenis+gaisa sūknis +gaisa šļūteni + relejs + josta+drošinātājs+instalācijas instrukcijas

FB-J45B -12V / 24V

Ietver :vienu gaisa ragu + skrūve / uzgrieznis / pad/ balstenis+gaisa sūknis +gaisa šļūteni + relejs + josta+drošinātājs+instalācijas instrukcijas + spiedpogu

Augsta kvalitāte: gaisa taures ir izgatavotas no augstas kvalitātes hroma-cinka apšuvuma materiāla, kas nodrošina izturību un kalpošanas laiku un var strādāt dažādos temperatūras apstākļos.Liela Apjoma:Tas var radīt 150dB spēcīgas skaņas,Kad braucat, neviens nevarēs ignorēt šo skaņu,padarot braukšanu daudz drošāku.

Jaunas Modernizētas Kompresors: Sarkanā vara spoles, vakuuma hromēšana, ātra reakcija,nav nepieciešams, lai ir gaisa avota uz auto.

Viegli uzstādīt-pēc Izvēles, ar pielāgotu drošības relejs siksnu komplekts ar vadu lietošanas attēla,mūsu rags ir ļoti viegli uzstādīt.

Neatkarīgā vadība: Pogu, slēdzi var kontrolēt skaļruņa atsevišķi, tāpēc, ka jūs varat izvēlēties, lai izmantotu skaļruni vai oriģinālais auto ragu dažādos braukšanas apstākļos.

1. Pēc savienojuma līniju, nospiediet skaņas signāla pogu,ja ragu nav skaņas, un releja nav klaboņa, kas nozīmē, ka zilās līnijas, un baltās līnijas ir nepareizi pievienots.Tās būtu saistītas ar elektroenerģijas piegādes no sākotnējā automobiļu attiecīgi.Tās var savienot ragu līnijas sākotnējā automašīnu vai akumulatoru. 2. Gaisa sūknis padara gausties skaņu, bet ragu nav skaņas, kas nozīmē, ka pozitīvo un negatīvo spaili ar gaisa sūknis ir savienots reversely.Dzeltenais vads jāievieto pozitīvā pola un melno vadu uz negatīvo polu. 3. Skaņu ragu nav stabila, un dažreiz tas būs pārtraukums.Tas ir tāpēc, ka tur ir krāsas uz rāmja, kur melns vads ir iezemēts, kas ietekmē normālu jaudu uz negatīvo polu.Tik ilgi, kamēr tas ir savienots ar labu jaudu par vietu, tas ir LABI.Ja jums ir kādi uzstādīšanas un instalācijas problēmas, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, un mēs kalpos jums, kamēr jūs esat apmierināts!Liels paldies par jūsu atbalstu FARBIN produktu!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti