Tagi: amplifi bluetooth, mp3, aiyima bluetooth, fm raidītājs usb, 3 collu skaļrunis, amplifi audio, aiyima auss, amplifi, pure audio pastiprinātājs, bluetooth csr8670.

€6.10 €8.35
  • Pieejams
  • w104584


  • Zīmola Nosaukums: Aiyima
  • Izejas Jauda: 2x3w
  • Kanāli: 2 (2.0)
  • Modeļa Numurs: Bluetooth, MP3 Decoder Stūres Pastiprinātājs
  • Iepakojums: Jā
  • Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: 4W

Atbalsta MP3 dziesmas 32-320kbps Atbalsta autonoma signāla ieeja (AUX), un to var pielāgot skaļumu Atbalsts FM radio (FM) Atbalsta digitālo caurules displejs darba statusu un spēles laiks karšu lasītājs Atbalsta funkciju Atbalsta infrasarkano staru tālvadības pults Bluetooth ir balstīta uz 2. KLASES jaudas līmenis, pieņem Bluetooth 2.1 + EDR, specifikāciju, kas ir saderīgs ar Bluetooth 3.0 un zem versijas, un pārsūtīšanas ātrums var sasniegt 3Mbit / s Bluetooth atbalsta L2CAP / A2DP (AVCTP / AVDTP / AVRCP) protokols, ko izmanto, lai saņemtu stereo audio signālu, ar protokolu var regulēt uz augšu un uz leju dziesmu audio raidītāju un atskaņošanas / pauzes operācijas Izmantot atkļūdošanas PCB ante nna, nav nepieciešams, lai atkārtoti saskaņot antenu Piezīme: 1. Daži mobilie tālruņi neatbalsta funkciju, fedings un ārā, tāpēc būs POP skaņu, kad atskaņošana ir apturēta, un uz augšu un uz leju dziesma ir ieslēgts 2. Bluetooth atvienošanās noteikšana nav reālā laika noteikšana, tā mobilo tālruni beigām ir atvienots tikai pēc tam, kad Bluetoothskaļrunis ir izslēgts uz laiku 3. Daži mobilie tālruņi nospiediet uz iepriekšējo dziesmu 3S, tas atgriežas sākotnējā pozīcijā par pašreizējo dziesmu, tāpēc jums ir nepieciešams, veiciet dubultklikšķi, lai būtu iepriekšējo dziesmu funkcija 4. Dažas iekšzemes mobilos telefonus var būt tikai pārī, un tas nevar būt saistīts, jo mobilā tālruņa programmatūru, kas vajadzīga, lai atklātu brīvroku ierīci, lai izveidotu savienojumu 5. Daži mobilie tālruņi neatbalsta vienkārša savienošana pārī, piemēram, Symbian mobilajiem telefoniem, jums jāievada pāra savienojuma paroli 0000, kad pārī

Produkta apraksts:

Darba spriegums: DC3.7-5V, ieteiktu 1-3A.Izejas jauda: 2 * 3W MINI USB ports var apgādāt ar enerģiju, ja iekšējā izmantot litija akumulatoru strāvas padeve var uzlādēt litija baterijas, tai ir arī ieejas ostā AUX Šis produkts nāk ar 2 * 3W stereo jaudas pastiprinātāju, kas tieši savienota ar diviem 4 om skaļruņi 3W.Pazīmes: Atbalsts U diska un atmiņas kartē SD / MMC kartes apskates, atbalsta vairāku formātu dekodēšana (MP3 / WAV) Atbalsta FAT16, FAT32 failu sistēmu.Atbalsta MP1 Layer3, MP2 Layer3, MP3 Layer3 versija par dziesmu.Paketē iekļauts:

1GB x Dekoderi dēlis + 1GB x Tālvadības pults



Nikitosdee 2345
2020-10-10
5/5
Good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti