Tagi: tilts guyker, auto laivu šūpuļzirgs, guyker, headless tremolo, p94 pikaps, st mini humbucker, ģitāra fret crowning failus, zelta fretwire, bass kopņu stienis, ģitāra bez galvām.

€31.45
  • Pieejams
  • w10343


  • Zīmola Nosaukums: guyker
  • Veids: tilts
  • Modeļa Numurs: Fanned Tilts

Raksturs dizains galvām "fan" tilta, kur uztvērēji ir integrēta un katras tilta/seglu/uztvērējs ir neatkarīga katram string--seši stand-alone mašīnas.Motīvs: - mašīna pati būs pievienot vienu no trim atverēm.Kas caurums ir "bruto" skalas regulēšana; katrs caurums ir aptuveni 9mm neatkarīgi, nodrošinot ~27mm tilta-ar-riekstu korekciju. - Mašīna stiprinājumiem ar vienu no iepriekšminētajām caurumi ar 3mm Panhead Sešstūru skrūve (ieskaitot).Mašīna ir iešķeltu, kur skrūves iet cauri, nodrošinot ~15mm, ar intonāciju korekcija--atskrūvējiet skrūvi, slaidu mašīna, lai intonate. - Uz segli ir vītņotas misiņa cilindri ar šarnīra centrs iešķeltu ziņu, ka rinda sēž. - Arī var pieņemt TAUKU stīgas. - Komplektā nāk ar vienlīdz skaisti stīgu skavām, ka mount iepriekš regulāra riekstu.Specifikācija: Materiāls: Solid Brass Krāsa: Melna

Klientu Informācija

1.Produkta attēli septiņu dienu laikā pēc nosūtīšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese ir pareiza.Mūsu produkti ir jauni produkti, tur strādās personāla daudzumu un kvalitāti, pirms sūtījumu pārbaudi, lūdzu, klienti pie vieglumu.

2.Preces tiek nosūtītas pa EMS.reach lielākā daļa valstu robežās no 7 līdz 15 darba dienām.Tas ir ASV.KANĀDA.AUSTRĀLIJA. .Par citām valstīm.tas var aizņemt vairāk laika, lai nonāktu.

3.Pasākumu--uz iepakojuma.mūsu uzņēmums veiks metodi, standartizēts iepakojums.parasti.transportēšanas laikā tas ir ļoti spēcīgs.

4.Mēs piešķiram lielu nozīmi, lai katrs jūsu patieso novērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet slavēt, lai mudinātu mūs, mēs būtu ļoti pateicīgi.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu sazināties ar mums, es uzskatu, ka jebkurš saprātīgs problēmas, mēs varam ātri atrisināt, lūdzu, nav skriešanās, lai dotu mums sliktu atsauksmi.

5.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.



Naterich
2021-01-05
5/5
Excellent quality, quality materials and coating. Very small thread pitch that allows you to adjust the guitar accurately
Flesh 88
2020-09-19
5/5
Delivery about 3 weeks, sent immediately. Externally looks very cool, the coating is not inferior to Gotoh, also in factory oil, packed in vacuum bag and box. The only thing confused is the lack of screws to install on the guitar, but it's not essential.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti