Tagi: dabīgā akmens kauss, akmens krūze kauss, rinstone kafijas tasi, akmens kausa stāv, retro akmens kauss, akmens kalniņi kauss, akmens kausa skaisti, marmora akmens kausa mat, akmens kausa turētājs, akmens kausa pārdošana.

€5.96 €8.28
  • Pieejams
  • w103304


  • Objektu Formas: Apaļas ,Apaļas Rivoli
  • Postenis Svars: NA
  • Sods vai Modes: Modes
  • izmēri: 8mm,10mm,12mm,14mm,16mm,18mm
  • Vienuma Tips: Krelles
  • Akmens krāsas: aquamarine AB,Siam red ab,topāzs ab,rozā ab,gaismas persiku ab,ab violeta
  • raust atpakaļ: Slēgts atpakaļ vai Atklātu atpakaļ nejauši nosūtīja
  • Materiāls: Stikla
  • Modeļa Numurs: rivoli kristāls ar iestatījums
  • Iestatījums Krāsa: metāla, Zelta krāsas nagu
  • Zīmola Nosaukums: wangxiuyun

Postenis Apraksts: Šajā sarakstā ir vintage Fotogrāfijas Krāsu Izvēlēties stikla dārgakmeņiem.Tie ir Kristāla Navette iedomātā akmens slēgtā atpakaļ Metāla Talkā Iestatījumu .Tie ir tik mirdzoša Akmeņiem.Ideāls auskari vai kaklarotas, vai līgavas rotaslietas,apģērba lietošanai,piemērots arī DIY apģērbs, somas, kurpes apdare, kāzas, līgava, līgavas kleita kleita dimanta ķēde, kaklarota, rokassprādze, soma apdare, somas, džinsa apģērbu aksesuāri, mobilo telefonu un citi aksesuāri.Ir īpaši piemērots drošības jostas sērijas ak, tievs kleita vai kleita ar modes pērle sakausējuma ķēdes, vienkārši un skaisti!

Iezīmes: 100% Pavisam Jaunu Stilu: Piešūt Kārta rivoli Kristāla Iedomātā Akmens ar 4 caurumiem Iestatījumu Materiāls: Spīdīgas Kristāla, Stikla, Akmens + metāla Talkā Uzstādījumi Izmērs: 8mm 10mm 12mm 14mm Akmens Krāsa : Bagātīgu Krāsu, jūs varat sazināties ar mums.Iestatījums Krāsa: metāla talkā, Zelta krāsas nagu atpakaļ: atvērts raust, vai arī atvērt atgūšanas nejauši sūtīja, nav iespējams izvēlēties atgūšanas stilu (ne tieši tā, kā attēlā redzams) Usuage: Piešūt ar nagiem iestatījumu, Lai 2Lots var saņemt 5%atlaidi, un tieši !!! Daudz vairāk ir nepieciešams, var iegūt Vairāk off...Produktu nekustamo rādīt:

Gatavo Produktu:

Saistītie Vienumi,Noklikšķiniet zem attēla, tieši :

Iepakošanas Detaļas:

Drošā iepakojumā:

1.Izvēloties piemērotu izmēru, kaste/iepakojums, soma jūsu pasūtījuma.

2.Katru posteni, būtu rūpīgi komplektā ar burbulis wrap.

Par Kuģniecības:

Piezīme :

1.Bezmaksas piegāde ir pieejama.

2. Par belowing piegādes laiks, saskaņā ar normālā stāvoklī , tik aizņemta sezona, slikti laika apstākļi būs kavēšanās. 3.Izteikt parasti ir nodokļu jautājums.mēs jums paziņojam par zemāku cenu, uz rēķinu/rēķinu, lai palīdzētu izvairīties no muitas nodokļiem.Gadījumā, ja ar nodokli,lūdzu, sadarbojas ar muitu, lai maksā nodokļus.

Pārvadātāja Nosaukums

Bezmaksas piegāde

Paredzamās Tranzīta Laika

Ķīnas Ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus

About16~60working dienas, Brazīlija 90 Dienām

Ķīnas Ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu

>5USD

Par 15~45 darba dienas, Brazīlija 90 Dienām

E-Packet

>10USD

Par 7-15 darba dienās

EMS

>120USD

Par 5-12 darba dienu laikā

DHL/Fedex/UPS/DPEX/TNT

>120USD

Par 3-10 darba dienu laikā

Krievijas Express - SPSR

>50USD

Aptuveni 10~25 dienām

Maksājumu metodes:

1.Mēs parasti pieņemam apmaksu, izmantojot :

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms veicat maksājumu. 3.Jūsu nauda ir drošībā www.ogredogs.lv konta, lūdzu, veiciet apstiprinājumu par www.ogredogs.lv un atbrīvot naudu pēc tam, kad preces ir saņemtas.Jebkuru questons par maksājumu problēmu, lūdzu, apmeklējiet palīdzības saites: Atgriezeniskā saite & Service: "Mēs vēlētos, lai nopelnītu Visas Piecas zvaigznes Pozitīvas atsauksmes .Jūsu komentārs ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, neatveriet strīdu mums vai neatstāj sliktas atsauksmes .

Ja jūs neesat apmierināti ar jebkuru no priekšmetiem, lūdzu, sazinieties ar mums , mēs darīsim visu iespējamo, atrisināt problēmu, lai jūs apmierina.

PALDIES!

Sazinieties ar mums:

Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par www.ogredogs.lv, sazinieties ar mani ar trademanager (Smart Vadības Piegādātājiem) vai e-pastu mums, mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums, cik ātri vien iespējams.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti