Tagi: digitālā audio pārvērstu, RCA, apk usb, audio slēdzis, toslink cabl, dvd, audio auto, audio switcher, toslink, apk.

€15.40 €24.83
  • Pieejams
  • w102980


  • Komplektā: Komplektā 1
  • Dzimums: Vīriešu-Sieviešu
  • Veids: Optiskās Šķiedras Kabeļi
  • Pieteikums: Pastiprinātājs
  • Modeļa Numurs: 3 Optiskās SPDIF Toslink + 1 Koaksiālie
  • Savienotājs A: Optisko Interfeisu
  • Zīmola Nosaukums: Prozor
  • Aizsargs: Nav Aizsargātas
  • Iezīme: NAV
  • Ārējais Diametrs: 3 Optical SPDIF Toslink + 1 Coaxial
  • Savienotājs B: ligzda
  • Iepakojums: Jā

3 Optiskās SPDIF Toslink + 1 Koaksiālā Digitālā uz Analogo Audio Pārveidotājs ar INFRASARKANO staru Tālvadības

1. Digitālā uz Analogo Audio Converter, Pārveidot Koaksiālie/ Toslink/ Optiskā lai Analog L/R Audio, ar 3,5 mm Audio Izeja, Tā var izveidot Savienojumu ar Austiņu ieeja, Austiņu Pastiprinātāja Funkciju.( lūdzu, iestatiet PCM vai LPCM vidē, kā zemāk: Iestatījums----skaņas audio formātā.Nav Atbalsta Dolby, DTS, vai citi 5.1 kanālu telpiskās skaņas signālu.)

2. IS Remoote Kontroli, Izmantojot IS, bezvadu tālvadības pulti, ērti pielāgot daudzumu/ izvēlēties koaksiālos vai toslink ievades/ Izslēgšanas/ Ieslēgšanas vai IZSLĒGŠANAS, izmantojot IS, bezvadu tālvadības pulti.Lai saņemtais signāls ir labāk, lūdzu, pārliecinieties, vai attālās ir vērsti uz infrasarkano (IS rādītājs par pārveidotāju.

3. 3 Ostas Toslink + 1 Ports Koaksiālie Switcher, optisko un koaksiālo ierīcēm var sinhronizēt savienojums pārveidotājs un var izvēlēties, kā izejvielu izmantojot INFRASARKANO staru tālvadības pults.

4. 192kHz 24-bitu Iztveršanas līmeni, Nodrošina Elektromagnētisko-troksnis-bezmaksas Pārvades, Nodrošina paraugu Ņemšanas Ātrums 32, 44.1, 48, 96 un 192kHz, un 24-bitu SPDIF Ienākošo Bitu Plūsma uz Kreiso un Labo Kanālu.

5. Alumīnija Sakausējuma Korpusu Projektēšana, Vispārējā Aizsargs bez Signāla Traucējumiem, savienojams ar HD TV, PS3, PS4, Xbox viens, HD DVD, Sky HD, Apple TV, Plazmas, Blu-ray, Mājas Kino Sistēmas, AV Va, utt.

Apskats:

Digitālā uz Analogo Audio Converter ir pārvērš Koaksiālos vai Toslink digitālo audio signālu analog L/R audio un pieejams savienojums ar ārējo ierīci.Tas paredzēts vai nu mājās vai profesionālā audio komutācija.

Šī Digitālā uz Analogo Pārveidotāju, izmantojot IS, bezvadu tālvadības pulti, ērti pielāgot daudzumu/ izvēlēties koaksiālos vai toslink ievades/ Izslēgšanas/Ieslēgšanas vai IZSLĒGŠANAS, izmantojot IS, bezvadu tālvadības pults, nav nepieciešams atstāt ērts dīvāns.

Funkcijas:

Digitālā uz Analogo Audio Converter, Pārveidot Koaksiālie/ Toslink/ Optiskā lai Analog L/R Audio, ar 3,5 mm Audio Izeja, Tā var izveidot Savienojumu ar Austiņu ieeja, Austiņu Pastiprinātāja Funkciju.

Ar IS, bezvadu tālvadības pulti, ērti pielāgot daudzumu/ izvēlēties koaksiālos vai toslink ievades/ Izslēgšanas/ Ieslēgšanas vai IZSLĒGŠANAS, izmantojot IS, bezvadu tālvadības pulti.Lai saņemtais signāls ir labāk, lūdzu, pārliecinieties, vai attālās ir vērsti uz infrasarkano (IS rādītājs par pārveidotāju.

3 Ostas Toslink + 1 Ports Koaksiālie Switcher, optisko un koaksiālo ierīcēm var sinhronizēt savienojums pārveidotājs un var izvēlēties, kā izejvielu izmantojot INFRASARKANO staru tālvadības pults.

Atbalsta 192kHz, 2.4 Bitu izlases līmeni.

Alumīnija Metāla gadījumā, viegls un kompakts.Pret traucējumiem funkcija padara skaņu, tīra un skaidra.

Specifikācija:

Atbalsts Audio Formāts: PCM

Signāla-Trokšņa Attiecība: 105DB

Atdalīšanas Pakāpe(1KHZ): 94DB

THD+N: -90DB

Kopējais Harmoniskais Kropļojums(THD): 10Hz~20KHz 0.25-0.065%

Pretbloķēšanas Laiks: 0.577 Fs

Paraugu Ņemšanas Biežums: 32~192 KHz

Bitu Pārraides Ātrums: 16~24 Bit

Elektriskās Ieejas Līmenis: ±0.3 V

Izvades Elektrisko Līmenis: 3 V

Maksimālā Izejas Jauda: 0.3 W

Austiņu Izejas Jauda: 0-250mW

Izejas Pretestība: 10 ω

Darba Spriegums: +5V

Izmērs: 4.54" x 2.45" x 0.76"

Svars: 160g

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Iestatīt jūsu TV, Audio izeja, lai PCM/LPCM formātā.

2. Šis pārveidotājs nav atbalsta 5.1 Kanālu piemēram, dolby un DTS.

3. PS4 Pro un PS4 Slim nevarat izmantot šo pārveidotājs, kā viņi nav optiskās šķiedras izejas saskarne.

4. Samsung TV, ja nav skaņas, jūs pat iestatiet audio izeja PCM/LPCM formātā, lūdzu, ieslēdziet TV ārējās skaļruņi (Izvēlnes-Skaņas - Speaker Setup - HESB/ārējais skaļrunis-PAR)

Iepakojuma Saturs:

1 x Digitālā uz Analogo Audio Converter

1 x INFRASARKANO staru Tālvadības pults

1 x 1m Toslink Kabelis (Optiskais Kabelis)

1 x USB Kabelis

1 x Lietotāja Rokasgrāmata



Lysander196
2020-10-10
5/5
Sounds good. No battery in the remote. No power adapter. But you get one optical cable. Other than that, pleasantly surprised with the build quality and the sound.
Disangel10
2021-01-06
5/5
Sound : Slightly Bass boost sound. Noise : Excellent. very very clear with KSC75. Convenience : Perfect. Really nice IR Remote Controller
Orlov 1983
2020-12-01
4/5
Everything works well. But inside the converter was interesting sounds, something are broken.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti