Tagi: g20 smart skatīties, maksas fitbit maksas 3, fitbit versa 3 joslu metāla, fitbit maksas 3 strass, fitbit sajūtu siksna, modelis siksna, lādētājs smartwatch, aproce fitbit sajūta, fitbit 3 otrādi, fitbit maksas ٢.

€3.47 €6.19
  • Pieejams
  • w10288


  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Valodas: angļu
  • Veids: Lādētāji
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderība: Citi
  • Funkcijas: Push Ziņojumu

Apraksts:

1. Unikālais Dizains: smart uzlādes stacija ir piemērota tikai fitbit versa3/sajūtu, nav piemēroti jebkuri citi modeļi Fitbit.Ierīce Fitbit versa3/sajūtu var viegli uzlādēt mājās, birojā vai ceļojumā.

2. Kvalitāte un Drošība: Augstas kvalitātes ABS un PC materiālu un vara stiepļu nodrošinātu stabilu strāvas pārvadi.Unikālo iekšējo struktūru un neslīdoša zole padarītu jūsu ierīce ir stiprāka par oriģinālo ierīci.

3. Laba Ērtības: Ar šo lādētāju, jums nav nepieciešams novilkt siksniņu, kad uzlādes.Bet, lai uzturētu labu savienojumu starp skatīties un tapas, lūdzu, noņemiet gadījumā, kad uzlādes.

4. Viegli Uzstādīt: Viegli izmantot, vienkārši ielieciet skatīties fitbit versa3/sajūtu uz uzlādes statīva, un pēc tam pievienojiet USB ar DATORU vai MAIŅSTRĀVAS lādētāju, lai uzlādētu skatīties.

5. Paketē Iekļauts: Ietver 1x 3.3 pēdas/ 1m rezerves lādēšanas stends, fitbit versa3/sajūtu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka smart skatīties nav iekļauti.

Specifikācija:

Materiāls: ABS+PC

Interfeiss: USB

Piemērots modelis: fitbit versa3/sajūtu

Kabeļa garums: apmēram 1M/39.37 gadā

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

1*Lādēšanas Bāze

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.



Kimberlyhousley2005
2020-10-16
5/5
Charger is a bit larger than the original one but works fine, all OK.
Johnsonrnd
2020-10-26
5/5
Good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti