Tagi: skābekļa koncentratoru, saites mūzikas instrumenti, drudzis mērītājs, mājas offic, ford led letes, skābekļa mērītājs, gaisa jonu testeris, olīvu skābekļa koncentratoru, portatīvo skābekļa koncentratoru, gaisa kvalitātes mērītājs ārējās.

€26.02 €65.06
  • Pieejams
  • w10235


  • Sertifikācija: NAV
  • Mērījumu Diapazons: /
  • Gāzes Tips: skābekļa
  • Ar LCD Ekrāna Vai Ne: No
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Modeļa Numurs: /
  • Zīmola Nosaukums: alloet
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Gaisa Negatīvo Jonu Mērinstrumentu Testeri Jonu Metru Aeroanion Detektoru Negatīvā Skābekļa Joniem Anjonu Koncentrāciju Detektoru Auto Gaisa Attīrītājs

Funkcijas:

Šo negatīvo jonu testeri var izmērīt tikai daži sadzīves tehnika ar negatīvo jonu ģenerators, piemēram, negatīvu jonu gaisa attīrītājs, gaisa kondicionēšana, ventilators, gaisa kondicionieri, utt.kas var atbrīvot vairāk nekā desmitiem tūkstošu augstas koncentrācijas negatīvo skābekļa jonu.Tas nevar testa negatīvie joni, kas izdalās no dažas parastās dabisko vidi un krietnu joni.

Testeris ir viegli pārvadāt un tiek piemērots, lai pārbaudītu augstas koncentrācijas jonu avotu, piemēram, dažādiem pozitīvo un negatīvo jonu ģeneratoru, gaisa attīrītāji un gaisa kondicionieri.Mērījumu diapazons: no 10,000-19,990,000 (jonu/cm3)

Lietošanas metode:

1. Pagrieziet slēdzi, lai PAR zvejas rīku

2. Jātur īkšķis, sazinieties ar kvadrātveida metāla loksnes priekšējā paneļa.Metāla lokšņu uz muguras, sejas, gaisa negatīvu jonu ģenerators, kas jāpārbauda.Tuvāk attālums starp īkšķi un gaisa negatīvu jonu ģenerators, lai pārbauda, jo augstāka pakāpe, testeri, un otrādi, jo mazāka pakāpe testeris.Tāpēc, lai nodrošinātu precizitāti, mērījumu rezultātus, kas iegūti, lūdzu, saglabājiet testētājs atbilstošs attālums no gaisa, negatīvu jonu ģenerators, kas jāpārbauda.

3.Nepieskarieties kvadrātveida metāla loksnes aizmugurē tester ar rokām mērīšanas laikā.Citādi, cik būs neprecīzs.

4. Nav pazīmju, ka priekšā grādu parādīts.Norāda, ka pozitīvi joni tiek vērtēti; ja "-" ir redzams, negatīvie joni ir izteikts.

5. Turēt mašīnu slēdzi "off" stāvoklī, pirms katra mērījuma.

Specifikācijas:

Korpusa Materiāls: Plastmasa

Izmērs: 80*30*10 mm/3.15*1.18*0.39"

Svars: 91g

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Negatīvo Jonu Mērītājs



Kekoa Lactod
2020-12-03
5/5
thanks

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti