Tagi: gaisa suka, pulverizatoru, paint zoom, kompresors ar pulverizatoru, augsta vidukļa bikšu sievietēm, pro pulvera krāsas, 03 pulverizatoru, sprauslu, augstspiediena sprauslu, lielgabals krāsas, bezgaisa krāsas izsmidzināšanai.

€2.77 €4.95
  • Pieejams
  • w101060


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: DOERSUPP
  • Sertifikācija: NAV

{infomodule}

Zilā Sērija 6 Pulverizatoru, Uzgalis krāsošanai Bezgaisa Krāsas Aerosola G ano Padoms Pulvera Pārklājumu, Portatīvo Krāsas Smidzinātāji auto remonts rīks

Motīvs:

-100% jaunu un augstas kvalitātes.

-6 Sērijas Smidzinātāju sprauslas, modelis ir pabeigta, viegli valkāt, izturīgs.

-Viegli operācija, lielisks smidzināšanas un anti pārslēdz no tīrīšanas spēju.

-Atkarībā no lieluma no diafragmas atvēruma diapazonu, būs atšķirīgs.

-Tāpēc, ka par savu lielisko dizainu, ātri un viegli tīrāma, vienkārši pagrieziet uzgali mazgāt.

Sprauslu izmēru, modeļu un izmēru, jaudu, mašīna, un aerosola materiāls arī ir attiecības, ja mašīna jauda ir samērā liels, ieteicams ar lielāka kalibra uzgali.

-Priekšā cipars ir izvades daudzums, jo lielāks skaits, jo plašāks spray modelis, kam seko divi pārstāvji no plūsma, jo lielāks skaits, jo lielāka plūsma, lielāka kalibra uzgali.

-Piemērots vairumam bezgaisa smidzinātāju.Piemēram, Vāgnera, Atomex, AGR Zīmolu un vairāk.

-No maziem līdz vidējiem un lieliem dzīvojamo, komerciālo ēku smidzināšanas darbus, sprayable interjera un eksterjera lateksa krāsas, eļļas krāsas.

Piezīme:Jauni un veci modeļi tiek nosūtīta pēc nejaušības principa

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Bezgaisa smidzināšanas uzgali

Materiāls: Volframa tērauda

Krāsa: Zila un sudraba

Izmērs: Apm. 5.5x4.8cm/2.16"x1.88"

Modelis platums: 300-350mm/11.8"-13.7"

Pakete Ietver:

1x Bezgaisa smidzināšanas uzgali

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visām papildus maksām, brokeru honorārus, un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti