Tagi: 900 xsr, nmax atbalsts, nvx, r50-r53, yamaha n max 155, Pcx 125, nvx155, nmax 150, downtown 300i kymco, panelis pcx 150.

€27.15 €33.94
  • Pieejams
  • w100804


  • Objekta Garumu: 21cm
  • Postenis Svars: 1.2kg
  • Vienuma Tips: Nokrišanas Aizsardzība
  • Postenis Augstums: 7cm
  • Objektu Platums: 16cm
  • Materiāla Tips: Augstas kvalitātes cnc
  • Modeļa Nosaukums: Motociklu Izplūdes Caurules Anti-Kritums Par YAMAHA X-MAX300 N-MAX155 AEROX

Motociklu Izplūdes Caurules Anti-Fall CNC Regulējams Zemes Aizsardzības YAMAHA X-MAX300 N-MAX155 AEROX PCX NVX X MAX300 N MAX155

Pēc izvēles krāsa:

Melnās Titāna Sudraba, Sarkana, Zelta

Process:

ultra-augstas precizitātes CNC mašīna smalku gravējumu molding, produkts, vieglais svars, augstas precizitātes, labas kvalitātes.

Materiāls:

CNC augstu izturības T6061 alumīnija sakausējuma, anodēta virsma, colorfast, nav rūsas.PP plastmasa ir labas fizikālās, mehāniskās un ķīmiskās īpašības, jo īpaši izcila berzes izturība, augsta cietība, augstu stingrību, augstas nodiluma pretestības īpašībām.Piemērots padarītu nodiluma samazināšana daļas, transmisijas daļas, un ķīmisko, instrumentu daļas.Galvenokārt izmanto zvejas rīkus, gultņi, auto daļas, darbgaldi, instrumenti orgāniem un citiem produktiem, ar skelets aizsardzība

Uzstādīt:

Par Yamaha X-MAX300 N-MAX155 AEROX PCX NVX

Par Kawasaki z125 motociklu (10 mm montāžas caurumu skrūves)

(nav iekļauti instalēšanas instrukcijas)

Par nodokļu un nodevu: 1. Importa nodokļiem, nodokļiem un citiem maksājumiem (piemēram, Piemaksas par Out-of-Piegādes Teritorija/Remoto Zonā), ja tādi ir, netiek iekļautas šajā postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība. 2. Lūdzu sadarboties nosūtīšanas pārvadātājam, Muitas formalitātes, ja nepieciešams.Jebkura kavēšanās par muitošanai galamērķī, nav uzskatāms, kad mēs apsolām, tranzīta laiku. 3. Visas daļas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un ir pavisam jaunas un ir labā stāvoklī.Visas daļas ir pareizi iepakotas.Lūdzu atvērt lodziņu, lai pārbaudītu, pirms parakstīt to. 4. Nav garantijas par jebkuru sacīkšu daļām. 5. Sacīkšu daļām jābūt uzstāda profesionāls mehāniķis.Par kuģniecības: normālos apstākļos mēs kuģis veic 24 stundu laikā pēc veiksmīga maksājuma,jebkuru jautājumu, pls sazinieties ar mums!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti