Tagi: knive, izdzīvošanas multi instruments, nazis spyderco, kershaw, chongming nazi, edc, asus edc nazi, izdzīvošanas nazis vīriešiem, kershaw uzsākt, kershaw uzsākt 13.

€23.18
  • Pieejams
  • w100738


  • Modeļa Numurs: Kershaw 7500 Uzsākt 4
  • Roktura Materiāls: Aviācijas alumīnija sakausējuma
  • Zīmola Nosaukums: Enlan
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Veids: Locīšanas Blade Nazis

apraksts

ull garums 12.8 cm Asmens garums 4.8 cm Asmens biezums 3.0 cm Iepakojuma svars 67 g Asmens: CPM154 Virsmas apstrāde: akmens mazgāšana Roktura materiāls: aviācijas alumīnija sakausējuma (CNC ražošanas procesu, precīzu datu, viegls un ērti pārvadāt) Cietība: 58HRC-60HRC Iepakojumā: krāsu kaste

Piezīme

1 datu novērtēšana (1).Pateicoties dažādiem datu mērīšanas metodes un instrumenti, būs neliela novirze, lūdzu, dominē veida! (2) tāpēc, ka priekšstats var būt pilnībā redzams, ja jūs vēlaties, lai uzzinātu vairāk informācija par preci, lūdzu sazināties ar mums!Paldies!Mēs sazināsimies ar jums, pirms nosūtīšanas, lai apstiprinātu!Ja jūs nevarat atbildēt laiku, mēs nosūtīsim noklusējuma izlases!Lai saņemtu natūrā! (3) BRĪDINĀJUMS: Tā kā ražotājs izmaiņas bez iepriekšēja brīdinājuma, lai izcelsmi vai dažus piederumus, kas uz iepakojuma, ministrija nevar nodrošināt to, ka klients saņem preci un veikalu, tieši tāds pats attēls, kā uz avotu, pielikumu.Tikai, lai nodrošinātu īstu!Un, lai nodrošinātu, ka jaunā, saskaņā ar oficiālajiem tirgus.Ja veikalā nav atjaunināta, lūdzu, saprotiet! 2. Par krāsu problēma (1) krāsu ir neizbēgami, katrs cilvēks ir displejs nav tas pats, kas ne vienā, krāsa nav vienādi!Fotografēšanas gaismas leņķis un padarīs attēlu ražot krāsu atšķirība! (2) produkts, krāsu atšķirības, kā ražošanas sēriju un ražošanas dažādos laikos! 3. Par svara starpību (1), pateicoties masveida ražošanai, un ražošana laiks ir atšķirīgs no apstrādes precizitāti nevar būt 100% precīzs!Svars katrs nazis ir arī dažādu, kļūdas 7-12 grami! 4. Kvalitātes jautājumi (1) preču rūpnīcas testēšana, pārbaude, piegāde, pirms mēs atkal rūpīga testēšana, testēšanas neskarts, preces ir piegādātas saskaņā ar kvalitātes prasībām!Mēs neļaujam mūsu klientiem, lai jautājums produktu kvalitāti, saskaņā ar savu izpratni!Kvalitāte un cena ir relatīvs!Ja jums ir lielāks pieprasījums, atvainojiet, lūdzu, rūpīgi nopirkt! (2) saņemtās preces nav atļaut privātu demontāža, montāža, rezerves daļas!Par neatļautu nojaukšanas aktu, mums nav atbildīgs par preču kvalitāti, pēc pārdošanas!



Angelica Aron02
2020-12-28
5/5
Very good quality, happy with it! It looks and feels solid.
Taranka51
2020-10-23
5/5
Very nice product

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti