Tagi: akumulatora lādētājs moto, auto lādētājs pulsa, 12 v lādētājs, skābes lādētāju, 12v 6a lādētāju, 12v 6a 20a akumulatora lādētājs, akumulatora lādētājs impulsa remonts, lādētājs moto, 24 voltu akumulatoru lādētājs, 12v 6a akumulatora lādētājs.

€11.55 €14.82
  • Pieejams
  • w100569


  • Īpašas Pazīmes: Smart Auto Akumulatora Lādētāju
  • Postenis Svars: 407g
  • Postenis Augstums: 5.5cm
  • Objekta Garumu: 14.8cm
  • Ražotāja Daļas Numurs: 23330
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Objektu Platums: 8cm

Iezīmes: Viedo uzlādes automātiska apstāšanās, kad pilnībā uzlādēts, ar vienu pogu remonts, ziemas un vasaras režīmā uzlādes Tīra vara augstas frekvences pārveidotāju: spēcīgs power un ātra uzlāde Pievienojiet akumulatora, bez tapām jaudu, to var parādīt akumulatora atlikušais spriegums; Sekot līdzi akumulatora statusa un redzēt, ja jums ir nepieciešams, lai maksas.Lādētājs automātiski nosaka, āra temperatūrai, automātiski sākas ziemas un vasaras režīmā; automātiski izvēlas atbilstošo uzlādes spriegums atkarībā no temperatūras, neveicot korekcijas.Parādīt datu automātiskās karuselis, var displejs temperatūras / strāvas / sprieguma / strāvas Anti-freeze tīra vara soft core vadu un pilnībā ietin aligators klipu; aukstuma un sala izturīgs un universāls plaša sprieguma Klusa dzesēšanas ventilators; ievērojami paplašināt dzīves lādētāju ar alumīnija radiatoru Sešu aizsardzību; vairāk nekā pašreizējā aizsardzība, īssavienojumu aizsardzība, atpakaļgaitas pieslēguma un savienojuma aizsardzība, pār temperatūras aizsardzība, pārsprieguma aizsardzība, zema sprieguma aizsardzība Vienkāršu darbību, precīzi kontrolēt CPU, inteliģentu uzlādes, nav nepieciešams, korekciju, automātiskā uzlādēšana kad akumulators ir pieslēgts Piemērots SUV 12V2AH-100AH Motocikls Automašīnas SUV Sausā batery ūdens akumulatoru svina-skābes apkope bez akumulatora/(litija batery nav piemērota) Sarkanā klips ir savienota ar akumulatora pozitīvo.Melns klips ir savienota ar akumulatora negatīvo.

Specifikācijas: Tips: ES Kontaktdakšu, MUMS Spraudņa Izmērs: Aptuveni 15*8.5*6cm Lādēšanas strāva: 6A (mA) Ieejas parametriem: 110V-220V Izejas spriegums: DC 13.8 V-15.5 V Uzlādējamo akumulatoru veidiem: Svina-skābes akumulators(nav li-jonu baterijas)

Piezīme: 1. Ja LED krāsu nevar mainīt no SARKANĀS uz ZAĻO , tas nozīmē, ka bateriju var būt sadalīti, un jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu, ja akumulators ir bojāts iepriekš 2. Akumulators, ja jums nav izmantot to ilgu laiku, vai nav elektrolītu, spriegums būs daudz zemākas, un akumulators būs viegli tika salauzta un akumulators nav bijis jāmaksā vairāk.

Paketē Iekļauts: 1 x Smart Auto Akumulatora Lādētāju

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.

Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.

Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Atsauksmes ir ļoti svarīgi.

2.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru problēmu.Paldies!



Johntargaryen
2020-09-26
5/5
Good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti