Tagi: led neona zīme, aizliegtās vienošanās neona, led zīme, apdare istabas spēles, uzlabotā gameboy, led alu cilvēks, neona gaismas zīme, pasūtījuma neona, pasūtījuma led, decor spēles.

€23.84 €26.49
  • Pieejams
  • w100251


  • Modeļa Numurs: DPD-0106
  • Forma: Taisnstūra
  • Materiāls: Akrila
  • Stils: Mūsdienu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mans Noteikums Manas Spēles LED Parakstīt Šo produktu dod labāko rezultātu tumsu.Izmantot augstākās kvalitātes skaidrs, akrila plastmasas un apgaismojumu.Lieliski parādot savu veikals, bārs, krogs, klubs, restorāns, istabas jebkur vēlaties.Mēs arī var pasūtījuma veikt jebkāda personalizēta dizaina, lai jūs, ja jums ir nepieciešams pasūtījuma izgatavotu dizainu vai beztaras pasūtījumiem jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kopējais Izmērs Pieejams:

H300 X W200mm / 12 X 7.87 Collas H400 X W300mm / 15.74 Collu X 12Inch H500 X W280mm / 19.68 Collu X 11Inch

7 Krāsu Maināms

Lielisks Lāzera Iegravēts Darbu

Tā piedāvā inovatīvus dizaina ar 100% gravēšana, ka cirsts uz tās Akrila Stiklu (Organiskā stikla), kas ļauj gaismas plūsmu.Tas arī nozīmē, ka tas nav uzlīmes vai krāsas no jebkura veida.Tas ir arī foršs, kluss un energoefektīvs, tajā pašā laikā.

Pieteikumu Displejs

Ideāls mājas dekoru, sienas māksla, veikala priekšā dizains un puse rotājumi.Pievienot kaut ko īpašu atmosfēru, par notikumiem, piemēram, dzimšanas dienas, Ziemassvētku, priekšlikumus, vakariņas pusēm, izrādes, kāzas vai jebkura puse.Tikai meklē pazīme ir spilgtu gaismu, var iedvesmot un pacelt savu garastāvokli.

Pasūtījuma Rīkojums Pieņemts

Mēs varam izveidot savu LED Neona Zīme, indikators, kas piemērots jūsu vajadzībām un izmantot to par savu kolekciju un vienīgi personīgai lietošanai.Vienkārši ļaujiet mums zināt, tēmas un dizainu, kas jūs vēlaties mums darīt, vai arī jūs varat nosūtīt attēlu no jūsu Logo un Zīmolu, mēs nosūtīsim jums dizains, skices ietvaros 24 stundām.Jums būs iespēja iepazīties ar to, komentēt un jautāt par grozījumiem (ja nepieciešams), līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināta ar dizainu.

Pasūtījuma Uzdevumu Paraugi

Izgatavots Uz Pasūtījuma Procesa: 1.Nosūtiet mums jūsu attēlu, vai pateikt mums savu vēlējās dizains 2.Izgatavojam un sūtīt izspēles up demonstrācija par jūsu apstiprinājuma (bez maksas vispār) 3.Dizains Apstiprināts.Izvēlēties jūsu izmēriem un dizaina vietu secību.

Plug Iekļauts

Mēs piedāvājam kontaktdakšu un sprieguma saskaņā ar jūsu valsts standartu.

Tālvadības Pults Iekļauts

Jums tiks dota 17 Taustiņu LED Tālvadības pults, lai pielāgotu krāsas LED gaismas zīmi.Ar tālvadības pults, jums būs dažādas gaismas iestatījums, kas ietver lai ieslēgtu vai izslēgtu gaismas, pauze vai spēlēt, vājš vai mainīt ātrumu, gaismas un arī, lai izveidotu varavīksnes krāsas.



Itachi Yun
2020-11-20
5/5
Very very well packaged according to the photo you just have to provide a battery for the remote control

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti